Sunday, August 02, 2015

PROJEK WALLPAPER KAISON DI MLM HARI ~ MUDAH & RINGKAS UNTUK DEKO

alhamdulillah :)

projek mlm td ~ 10 mlm hingga 1 pagi.
kerjasama suami isteri :)
sepatutnya pelaksanaan is before 1 syawal.
yes yes yes atas sebab kekangan masa, tertangguh!

wallpaper kaison murah
ni la area yg nak di makeover.

cat tu da tak elok.
sakit mata memandang.
ni adalah laluan ke tandas.
and kat main hall.
terpaksa difikirkan cara paling ringkas nak tutup cela cat tu.

beli wallpaper kaison ~ SINI utk citer terdahulu :)

wallpaper kaison murah
kat belakang wallpaper da ada clear instructions...

wallpaper kaison murah
ada gambarajah lagi :)

wallpaper kaison murah
mudah...
mcm sticker :)
and alhamdulillah ia tak mudah koyak.

saya byk google jugak pasal wallpaper kaison ni.
one thing yg bagus, mostly komen kata ia kalis air :)
sesuai la sgt tampal kat laluan ke tandas saya ni...

wallpaper kaison murah

siap !

wallpaper kaison murah
close up skit...

bangun pagi ni tgk dinding da cantik ~ ceria gembira hati!
ada lagi dinding nak di tampal wallpaper, bilik kakak-kakak.
akan cari masa yg sesuai nak makeover bilik diorang.
weekend ni x boleh, bcoz diorang nak exam skola agama next week.
nanti nak kena alih-alih meja belajar, sian plak diorang :)

p/s : cantik tak uolls ? uolls kalau ada apa-apa suggestion utk deko ke apa ke, bleh la tinggal komen ekk :) saya hargai nyer...


Photobucket

21 comments:

  1. Cantiknya, Aida! Senang ye nak tampal sendiri?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. simple aje :)
      yg penting, kaler coklat :)

      Delete
  3. Memang lawa2 wallpaper kaison ni.murah pon murah.

    ReplyDelete
  4. Memang lawa2 wallpaper kaison ni.murah pon murah.

    ReplyDelete
  5. Memang lawa2 wallpaper kaison ni.murah pon murah.

    ReplyDelete
  6. Semua lawa2 wallpaper kaison ni.murah plak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. kalau ke kaison, rambang mata!!!
      jadik la deko umah kecik aje...

      Delete
  7. Cantik...berseri-seri! Tak susah ker nak siapkannya aida? Apa pun mmg sedap la mata memandang...;)

    Aida, tima kasih ya bagi nad kad raya...terharu iols!

    ReplyDelete
  8. akak kreatif..sy tangan keras..tampal apa2 mesti hancuss..haha

    ReplyDelete
  9. nampak cantik :) bila ntah nak mendeko rumah ni abes dinding dgn contengan si nayla..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Wah kemas nampak akak nak deko gak wall paper mcm ni kat rumah ni

    ReplyDelete
  11. cantik...klau dinding yg pmukaan dia bgerutu boleh guna x?

    ReplyDelete
  12. cantiklah aida. saya tak guna wallpaper
    rasa cam mahal bila survey dekat kedai
    yang jenama ni memang saya tak tahu menahu
    saya ni biasa jarang tengok brand...asal puas ati sudah =)

    ReplyDelete
  13. cantik mudah dan cepat kan
    pernah tlg kawan pasang wallpaper ni
    tapi rege dia satu rumah mmg makan kos btl
    pape pon mmg cantik kan

    ReplyDelete
  14. cantiknya kak..warna dia lembut je..tapi tempat jijah xde kaison

    ReplyDelete
  15. fuh mimpi ngeri oo kalao kena kulat dkt dinding ni.. mesti lembap dalam dinding tu.. takpun berus cat masa guna tu dah kena infekted ke.. :D
    apa2 pun dah ok.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  16. Ok, nak try kat Kaison.hehee~ Bagusnya water proof..kalau D.I.Y waterproof tidakk

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)