Thursday, August 20, 2015

TESTIMONI QASEH GOLD ADINDA ~ HAMIL & KOMPLIKASI


hamil @ pregnant ~ kurniaan Allah bagi saya yg tidak ternilai.
saya tak bunting pelamin :)
nurin dilahirkan lepas 1 tahun 5 bulan saya nikah dgn mr.asben.
Allahu Akbar seronok nyer...
and, skang saya ada 3 cahayamata ~ nurin, syuhada & izzat.

pregnant, saat melahirkan, saat berpantang, ... skang membesarkan mereka.
berjuta-juta pengalaman yg tiada nilai nya.

so, frens yg membaca entry khas saya ni ~ dpt la skit info tentang qaseh gold adinda ni.
byk product di luar sana utk nak pregnant.
apa saya nak citer ni ~ salah satu daripada byk yg ada...
pilihan di tgn frens semua...

ini kandungan qaseh gold adinda...
semuanya... segalanya... terdiri dari yg baik-baik saje.
pemakanan sunnah ~ halalan thoyyiban!

boleh klik SINI dan ADINDA utk tambah info ye...

bukan ubat yg makan ketika sakit je, ketika pregnant je, ketika lenguh-lenguh badan je...
ia adalah pemakanan sunnah utk kesihatan...

  • kurma
  • madu
  • kismis
  • delima
  • habbatus sauda
  • bayam
  • badam
  • pegaga
  • air zam zam
  • ... dan lain-lain ! 

semua makanan sihat yg baik utk kesihatan, kan?
all in one ~ sihat, cantik, cergas, cerdik...

SIKIT TESTIMONI SAYA NAK SHARE

ni testimoni yatt hamzah :)





harga qaseh gold adinda hanya RM78 saje.
2 sudu pagi & 2 sudu malam.
in shaa Allah...
nak harga best ?
confirm la follower aida dpt harga best :)

melaka & seremban ~ boleh c.o.d.
nanti aida fix tempat & masa ye...
tak boleh la bila-bila & di mana-mana hi hi hi...

Photobucket

5 comments:

  1. anak-anak ummi pun amalkan qaseh gold.. serasi.
    jom, singgah blog ummi. tq *30

    ReplyDelete
  2. Waaa.. Bgus diamalkn bila prgnt ye.. Blh la amalkn nti for next bby.. Heee

    ReplyDelete
  3. Waaa.. Bgus diamalkn bila prgnt ye.. Blh la amalkn nti for next bby.. Heee

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)