Wednesday, September 09, 2015

BLOGSPOT.MY ~ WEB PAGE BLOCKED !!!


semalam saya bw few blogs.
memang antara perkara wajib bagi saya tiap hari la.
terjah ke few blogs pilihan utk tinggal komen.
and ada few blogs saya klik, saya tak boleh masuk.
sebab ~ web page blocked !!!

tak pernah terjadi sebelum ni, iaitu sewaktu blogspot.com.

sememangnya web filtering ni tapis few sites ~ facebook, utube, radio, etc.
sites berkaitan social and entertainment.
lucky me blogspot.com masih ok.
but now, blogspot.my beri masalah :(

teringat lagi jumaat lepas, hari kedua ke ketiga yg domain tukar ke blogspot.my.
separuh hari tak boleh masuk blog sendiri !!!
hua hua hua abis la status ku sebagai blogger kalau blog sendiri pun tak boleh masuk, kan?
pasrah ajer la...

alhamdulillah, kul 3 ptg gitu, try klik, sukses !!!!
and semlm, few blogs jadik lagi gitu ~ web page blocked...

hu huh maka pohon maaf if few blogs tersebut saya x dpt bw weekdays ye.
lgpun saya blogging & blogwalking di opis di waktu-waktu tertentu saje.
and beberapa minit saje.
selebihnya buat kerja la ~ kerja saya mostly kerja di luar opis :)
weekend in shaa Allah.
mlm jarang dpt bw.
urusan rumahtangga :)

Photobucket

12 comments:

  1. Ada baca banyak juga masalah yang timbul bila redirect ke blogspot.my ni.
    Samalah dengan saya, Aida. Lately agak busy. Susah nak mencari masa utk blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la farrah.
      bengang la jugak.
      bcoz kita ni mencuri skit skit masa yg ada after settle keje opis & keje umah.
      bila jadik gini, frust :(

      Delete
  2. byk jugak problm lepas tukar com ke my ni ya..

    ReplyDelete
  3. yeke? saya tak penah jumpa plak camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat rumah tak gini, YY.
      kat opis aje.
      bcoz memang ada firewall blocked social networks.

      Delete
  4. blog sy dh slalu sgt tukar2...kdg .in kdg .hk...hihihihi

    ReplyDelete
  5. hihik, terima kasih sebab der singgah blog myja. huhuuh

    ReplyDelete
  6. Owh.. Ini kes web ditapis la ni...

    ReplyDelete
  7. Rajin aida bw...ciknad suke giler bw, tapi masa seorang hoisewife sgt limited!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)