Saturday, September 19, 2015

READING GIVES US SOME PLACE TO GO ...

... when we have to stay where we are :)


yes correct...
sama la mcm reading blogs @ blogwalking.
frens blogger share their experiences.
and kita rasa excited of something, kan...

zaman IT ni, byk pembacaan berlaku di alam maya.
semua di hujung jari, kan...
tu yg parents balik umah dok hadap phone.
mcm saya :) ha ha ha ha... google pasal nak holiday.
2-3 hari dok hadap phone & laptop.

memang best skang... before gi holiday, survey dulu, kan :)
terus boleh buat jadual perjalanan... terbaik la !

mengakui bhw saya tak suka membaca !
meskipun saya law graduate, tapi saya tak suka membaca.
membaca semata-mata utk lulus belajar :) hi hi hi...
buku cerita ? memang saya x suka.
saya prefer baca majalah or buku-buku educational.
bukan la educated sgt ha ha ha tapi saya suka baca fakta.

but, nurin minat baca buku cerita.
saya follow aje minat dia.
akan start beli kan dia novel in shaa Allah.

syuhada? tak nampak lagi minat dia.
kakak dia nak beli buku cerita, dia pun nak beli.
tapi membaca nya? hmmmmm takde pun :)
maybe lom sampai masa kot, kecik lagi dia...

walaupun dari kecik saya letak membaca sebagai hobi, tapi...
saya x suka membaca :) hi hi hi...

Photobucket

8 comments:

  1. Dulu masa kecik memang tak suka langsung membaca..
    Dah besar ni baru rasa seronok membaca sebab gain something new..
    Dah besar baru pandai menghargai sesuatu.. :D

    ReplyDelete
  2. Nad sukeee membaca! Bahan bacaan feveret saya ialah buku2 motivasi dan parenting..gitewww..mak2 sangat kannn..hehe..
    Btw, bagus anak aida tu kecik2 dah minat membaca..

    ReplyDelete
  3. Saya suka membaca...suka beli buku...tapi membaca tak sangat...

    ReplyDelete
  4. jijah suka beli buku tpi xmembaca juga. bila bkesmpatan baru belek balik..hee

    ReplyDelete
  5. Pesan kat anak ..baca and tulis buku nilam tu...anak2 rajin baca tapi diorg ni selalu lupa nak tulis kat buku nilam

    ReplyDelete
  6. saya pun bab membaca masalah sikit
    lagi kalau buku tu nampak dia punya ketebalan...ishh...seram! hehe

    ReplyDelete
  7. Sangat-sangat setuju. Saya suka membaca. Memang kita akan rasa masuk dunia lain :)

    ReplyDelete
  8. suka membaca masa praktikal dulu.. itupun layan novel jer..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)