Sunday, September 20, 2015

TRIP 4 HARI 3 MALAM YG DIRANCANG DIBATALKAN

kalau nak diikutkan perancangan, hari ni kami sedang explore penang :)
hotel da booked baik punyer kat pantai batu feringgi.
da siap dah senarai tempat nak dipergikan...
naik feri ke seberang sana.
nak makan-makan...
lepak tepi pantai.
releks...

but kerana hal jerebu ni, selasa lepas saya da cancelled reservation hotel.
sib baik bleh cancel tanpa apa-apa caj.
alhamdulillah.
tak nak merisikokan kesihatan dek kerana nak berjalan :)
nurin & syuhada pun da saya inform kenapa trip dibatalkan.
mereka sedih, tapi tu la kan... kesihatan diutamakan.

in shaa Allah trip ni akan jalan gak few months akan dtg :)

sebagai ganti ~ akan bw anak-anak ke kidzania :)



ok la...
pasti anak-anak akan happy in shaa Allah.

Photobucket

12 comments:

  1. Seronok laa diorang dapat pegi kidzania...

    ReplyDelete
  2. elok camtu, kesihatan kena jaga. buat aktiviti indoor je laa dulu. Kidzania best!

    ReplyDelete
  3. kidzania pun best! mahal juga ye nak masuk sana

    ReplyDelete
  4. takperlah kesihatan tu lagi penting kan... kidzania ok aper...

    ReplyDelete
  5. Yalah kan kalau nak bercuti jerebu tinggi sangat bukan hilabgkan stres makin stres rasanya...

    ReplyDelete
  6. wah tak dapat p penang, pergi kidzania!
    mesti seronok bebudak tu
    nanti up cite ye. saya tak penah sampai lagi
    teringin juga bawa bebudak ke sana

    ReplyDelete
  7. Aida, maaf lama tak jengah sini.
    Wah, mesti seronok budak2 tu pi kerja kat Kidzania. Nanti jangan lupa update story ye :)

    ReplyDelete
  8. nasib ada second plan yang berbaloi jugak, budak2 dapat terjah kidzania..

    ReplyDelete
  9. msti lg sronok diorg p kidzania kn?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)