Wednesday, October 21, 2015

APA YG WAJIB ADA DI RUMAH SAYA ?


amalan setiap hari.
bukan ketika anak jatuh sakit !
utk kesihatan berpanjangan :) makanan kesihatan.


highly recommended la utk frens semua.
sape yg ada anak2 dari umur 1 thn ~ 12 thn, wajib beli qaseh junior ni.
sebab saya sendiri amalkan, alhamdulillah...
sendiri jadik testimoni.


boleh baca di SINI dan SINI kot kisah izzat.
and terus terang, selepas amalkan qaseh junior, kesihatan izzat 100% meyakinkan.
da lebih setahun da amalkan and kesan nya ~ alhamdulillah.

satu antara berpuluh testimoni saya share ekk...

"Alhamdulillah... anak2 mkn ok... ada juga bg madu tapi ada habbatussauda saja. Yg ni lg byk khasiatnya... haritu jerebu batuk2 jugak la. saya mmg tak bg ubat drugs kec ubat demam incase hi fever. so far budak2 batuk dan senang kuarkn kahak... alhamdulillah lg bagus mcm tu kan... mmg proses semulajadi bdn kuarkan kuman2..."

and dek kerana testimoni yg byk saya google la, saya jumpa and cuba qaseh junior.
after cuba byk suplemen yg lain utk anak2.
and...
tak berubah da. terus maintain dgn qaseh junior.

sehari 2 kali ~ pagi before sarapan & before tido mlm.
utk seorang anak, sebotol utk sebulan.
saya ~ anak bertiga, setiap bulan 3 botol.
ok la ~ pelaburan kesihatan anak2 setiap sorang kurang RM70.

tiada keraguan in shaa Allah :)

promosi hingga 31 oktober 2015.
tiada caj poslaju utk belian 2 botol & ke atas.
boleh la pakat dgn ofismet ke, adik-beradik ke, jiran ke :)
in shaa Allah...

Photobucket

7 comments:

  1. Dengan keadaan cuaca yg teruk sekarang, memang kena ada suplemen utk sistem imun anak2 :)

    ReplyDelete
  2. lama juga tuk mencuba ye
    nanti tanya mychintahati dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah YY.
      aida share apa yg dicuba lama dulu and alhamdulillah berkesan.

      Delete
  3. Insyaallah...dh habes suplemen hat 1 tu boleh try hok ni plak kot

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)