Wednesday, October 07, 2015

HADIAH UTK KAWAN BLOGGER ~ KENAPA ?

salam pagi rabu uolls :)
ari ni ada masa skit nak update blog pepagi.
yes few days ni agak ketat!
nak up entry pun byk tertangguh... 
nak blogwalking & tinggal komen pun x sehebat 3-4 minggu lepas.
maaf ye frens.
urusan kerja & urusan anak-anak...

utk pengkomen setia JUN...
ada 3 org terpilih sebab ISTIMEWA AIDILFITRI :)
ketiga-tiga nya da selamat di pos kan.

dua parcel di atas plak utk pengkomen setia JULAI dan OGOS tempat utama...
telah selamat juga di pos kan :)



aida beri sesuatu yg aida suka :)
hadiah teristimewa dari aida ~ walaupun sgt kecil nilainya dan ukuran nyer...
kenapa sibuk nak bagi hadiah kat kawan blogger ?

ramai frens yg buat penghargaan utk kawan blogger yg rajin komen.
nape? sebab kita sama2 nak hargai kawan kita la.
dia meluangkan masa utk blog kita... sudi baca citer ntah pa pa kat blog kita.
so, kita bagi la dia skit penghargaan.

aida terima byk juga hadiah penghargaan dari kawan blogger tau!
uolls pun tau la sape uolls, aida da share kat blog ni...

bukan aida nak rasuah...
bukan aida nak poyo konon byk duit nak beli hadiah...

tidak!

saje nak bagi penghargaan.
ikhlas dari hati.
gembira...
agar mereka lebih rajin lagi tinggal komen di sini :)
and aida pun rajin nak update blog dgn perkara yg beri  manfaat serba sedikit.

Photobucket

31 comments:

  1. Replies
    1. in shaa Allah.
      tempat diri anda di tempat pertama :)

      Delete
  2. kita pun dah terima...suka..suka...suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah :)
      and tq sebab sudi terima hadiah kecik aida...

      Delete
  3. Selamat pagi..

    Tahniah kepada yg dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  4. wuuu..bestnyaa..murah rezeki aida suka memberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah yoorin.
      sesekali meraikan kawan-kawan :)

      Delete
  5. tahniah kpd mereka yg menjadi pengkomen tegar blog aida :)

    ReplyDelete
  6. wahh...Alhamdulillah... tahniah pada mereka ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesszaaaa... sgt berterima kasih dgn diorang :)

      Delete
  7. bestnyer mereka yg dapat hadiah tu, cn ni sejak preggy mmg terhad masa utk bw, tu yg kurang mengomen..tp kawan2 blogger tetap tidak dilupakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesb la mood blogging ikut masa dan rasa kan :-)
      Moga CN sihat ye hingga melahirkan ...

      Delete
  8. Replies
    1. In shaa Allah. Tiba masa linda, pasti dpt :-)

      Delete
  9. alhamdulillah kata orang klu rajin memberi insha allah aida juga murah rezeki kan

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    smga rezeki utk akak sekeluarga makin bertambah.aamiin

    ReplyDelete
  11. Saya pun pernah merasa terima penghargaan daripada Aida. Sampai hari ni senyum gembira :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Nanti aida bagi ekk bila time nyer tiba :-)
      Pasti!

      Delete
  13. wah bestnya..tahniah untuk pengomen setia

    ReplyDelete
  14. Gembirala semua penerimanya. Bagusnya kawan2 maya ni.

    ReplyDelete
  15. aida! saya dah dapat!
    terharu sangat dapat pemberian aida
    speechless n saya suka sangat. terima kasih sangat2 ye
    saya harap hubungan persahabatan ini berkekalan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)