Thursday, November 26, 2015

LAYAN PS3

ni kisah throwback... ahad lepas punyer citer :)

amboi ijat, bukan main concentrate main bola ?!
ye ke tu ? 

amboi ! da baring dah...

gitu plak...

sebeno nyer bukan ijat main pun ps3 pak uda tu.
time saya snap gambo ni, mr.asben turun bawah jap tinggalkan la games ni on.
ijat pun layan la jap... pegang-pegang remote games tu hah.

tapi tu la yg best nyer, muka dia beria-ia la pandang tv.
dok tgk kot kartun kecik-kecik tu main bola sepak :)
ni la first time izzat tgk games ps3 ni. sebelum ni asyik main games kat phone, tab.

alahai sayang busuk ibu sorang ni !!!

my mr.asben dulu memang peminat games playstation ni.
ps1... ps2... layan anak-anak buah dia main.
now anak-anak buah semua da besar-besar dah, da masuk kolej.
yg ada kecik-kecik pun skang semua layan phone / tab aje.
takde dah kemeriahan bilik belakang umah mar mertua tu dgn games playstation ni.
kalau tak dulu, biras saya siap bwk kat tv tau dari kl ke seremban.

and now, mr.asben da bwk balik ps3 tu ke bkt katil ha ha ha...
boleh la layan main dgn anak-anak. bonding time with daddy gitu.
sementara pak uda balik UiTM dia la kan.

hmmm... layan kan aje. release stress kekadang main games ni :)

Photobucket

14 comments:

  1. amboi...tgok ralit je muka dia kan...padahal duk eksyen je tu ha...sabar jer la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal :) ha ha ha...
      berlakon kuat ijat ni!

      Delete
  2. Replies
    1. mcm2 gaya bersandar ekk?
      hu hu hu :) anak oh anak...

      Delete
  3. hahaha..mati2 cik yan ingat reti main

    ReplyDelete
  4. amboi comeynya dia layan ps3 tu ;)

    tq tau singgah dan komen di blog kak Alycia ;)

    ReplyDelete
  5. sakan ye ijat..style big boss tu sambil baring :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ha ha...
      ni adik aida punyer, hani.
      dia memang jaga baik punyerrr...

      Delete
  7. tengok gaya tak tahan tu...beriya2 ..hehe

    ReplyDelete
  8. amboiii gaya Ijat... ala2 bos kecik gituu... hihi..
    abang Pae takdo PS lagi..

    ReplyDelete
  9. lyan sambil hilangkan stress ye.. hehe

    ReplyDelete
  10. Semangat betul ijat main ps3.. hehe.. ;)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)