Tuesday, November 10, 2015

LOOOONG WEEKENDS ~ MAU PLAN JALAN-JALAN :)




so tagging la kalendar masing-masing ye.
kalau nak holiday, patut-patut la plan and reserve hotel mana-mana patut...
bajet pun da boleh kira-kira.
kuar kan satu tupperware ~ tagging sebagai TABUNG PERCUTIAN :-)

terjah terjah website MAS ke AirAsia ke... booking awal dpt la rate murah skit.
atau naik keretapi ekspres ke utara nun... menarik jugak.
shopping balik hari ke padang besar :-)

saya?
lom ada idea...
ikutkan keinginan byk je tempat nak gi.
as at now, today... perasaan nak gi holiday tu lom sampai :-) ha ha ha...

Photobucket

13 comments:

  1. Bagus Aida kongsi kan kalender cuti sekolah dan hujung minggu.. boleh rancang percutian tahun dpn ;)

    ReplyDelete
  2. yes... utk semua & utk diri sendiri.
    mau apply cuti awal2 ha ha ha... nanti ramai apply, kita kena keje plak hu hu hu sedih !

    ReplyDelete
  3. bestnyer,..... ok jom pikir nak gi mana..... tq ye share jadual ni..ila tumpang share dlm blog ila ye..

    ReplyDelete
  4. wahh...dah siap kalendar coti2 ni Aida... sila lah masukkan dlm list ke SABAH...hehehe

    ReplyDelete
  5. Elok sangat la kita plan percutian awal2 kann...yer la banyak benda nak kena fikir sebelum gi holiday kannn?

    ReplyDelete
  6. Wah, dah boleh plan cuti2 2016 :)

    ReplyDelete
  7. samalah saya pun aida
    belum ada perancangan sebab suami saya jenis suka redah aje =)

    ReplyDelete
  8. Cuti Cuti Malaysia...
    * Nyanyi skit petang2 ujan nih.. He He He..

    ReplyDelete
  9. Haha.. mau plan lain skrg ni.. kalau bjaya baru rujuk plan cuti sekolah

    ReplyDelete
  10. boleh plan dah cuti2 untuk tahun depan

    ReplyDelete
  11. tq kak aida for share kalendar cuti

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)