Saturday, November 07, 2015

TQ SO MUCH UOLLS :) TOP 10 OKTOBER 2015

selamat pagi sabtu uolls my frens :)
ari ni lega dpt releks kat umah.
lepak-lepak dgn anak-anak.
kakak-kakak pun da abis exam, bleh la plan nak jalan2 this weekend.

minggu lepas takde umah, kursus luar daerah.
sebab tu x nampak aida blogwalking ke mana-mana.
agak terhad masa nak blogging.
will qada' accordingly hokey nanti.

pengumuman :)
top 10 tukang komen di blog aida ni bulan Oktober 2015.
tq so much...


sebagaimana yg dijanjikan...
aida nak bagi small gift buat farrah mfzai zamree.
details da ada pada aida dah ...
nanti kan kiriman kecil dari aida :)

tq again...

frens yg lain pun tq sgt sebab rajin terjah blog aida ni ye.
membaca celoteh mak anak tiga ni hah :)
apa yg baik semua dari Allah... dan yg buruk semua tu dari diri aida sendiri.

Photobucket

11 comments:

  1. Salam singgah sabtu sis...wahh...tahniah kepada semuanya....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    tahniah buat yg terpilih

    ReplyDelete
  3. Congrats to winners.
    kena rajin BW juga lah mcm ni.. kita pun nak hadiah juga :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih banyak2, Aida. Aida pun rajin datang berkunjung ke blog saya. Thanks so much!! :)

    ReplyDelete
  5. ada terselit juga nama akak kat situ ye...hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)