Monday, December 28, 2015

BERMULA DENGAN PENUH CERIA DAN GEMBIRA...

setelah diri ini bercuti sepanjang minggu lepas...
setelah 4-5 hari blog ni kosong tanpa entry...
ari ni, hari dimulakan dgn penuh semangat!

masuk je opis, dgn semangatnya terus gi buat milo panas nak cicah biskut kering.
feveret saya... and rasa nye feveret mr.asben jugak.
alhamdulillah da kenyang :)

byk perkara keje yg nak diselesaikan ari ni hingga khamis.
few final task for year 2015. moga semua ok...
nak dibawa ke minggu depan, mcm da tak relevan! sebab da lain tahun hu hu hu...

last week, spt yg da citer, cuti sebab dok uruskan brg skola anak2 syurga bertiga tu hah.
alhamdulillah. mencapai target la.
and khamis & jumaat ~ spt yg di plan, gi kemas umah baru. cuci mana yg patut.
tebas lalang kat laman yg da tinggi paras pinggang!
and yes, alhamdulillah... juga mencapai target planning.
kalau nak diikutkan, sabtu & ahad lepas pun nak sambung kemas umah.
but, abah da call suh naik KL bw cucu2 nyer...

ok la. kami pun berkampung la 2 mlm di KL :)

sabtu ptg kami riadah di lake valley, btho :)
selisih bahu la dgn famili lisdawati & fauzi nawawi.
diorang pun riadah situ dgn anak2...
tiba-tiba teringin nak ada kereta bulat mcm dlm jurassic park ~ citer kat SINI ~ bwk ijat ronda2.
pasti happening!!! 
kaki pun tak letih...

then semlm, sampai aje melaka, terus ke mitc.
ada date jap dgn chef wan.
jadik la tgk chef idola dari jauh aje... syok jugak la dpt dgr celoteh nya secara live :)


tu ajer la mau up pagi-pagi ni.
byk citer all in one entry :)
pasni mau buat kerja... and in shaa Allah ada slot, saya blogwalking ekk kat pengomen tegar blog kecil ni.

ok bye!

Photobucket

10 comments:

  1. salam isnin, memang semangat memulakan hari ini... hari rabu cuti lagi...ihikss...cuti ganti sempena dengan kemenangan Selangor di perlawanan Piala Malaysia hari tu...

    ReplyDelete
  2. welcome back..hihi..
    selamat kembali bekerja :)

    ReplyDelete
  3. dgr celoteh chef wan nya secara live, memang akan nak gelak jer.. ada je benda nak melawak dia tu..

    syoknya beriadah di lake valle

    ReplyDelete
  4. Singgah sini jap. Wah seronok si kecik tu beriadah ek

    ReplyDelete
  5. hujung minggu duk kat rumah ajer kita dan ada keluar sekali beli buku sekolah . huhuhu

    ReplyDelete
  6. seronok bercuti bersama keluarga.. aiza tak dapat cuti bulan ni.. kena gigih juga bekerja..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)