Tuesday, December 29, 2015

REDEEM GARFIELD ON THE GO ~ BACKPACK FOR IZZAT :)

hai... good morning :)
salam hari selasa ~ moga ari ni menjadi hari paling ceria dlm hidup kita.
nak citer la kisah redeem beg di guardian.


gigih tau saya mengumpul stamp kekenit tu.
RM20 = 1 stamp. jenuh nak fikir dlm guardian tu nak beli apa.
kalau nak diikutkan, tak byk pilihan pun nak shopping situ.
kebetulan, gi kat guardian seremban2, ada jual susu izzat ~ isomil plus.
and murah la plak, dpt la kurang RM5 dari tempat2 lain.
tu la pasal saya berjaya kumpul stamps tu cepat :)

yes, memang nak jadikan beg skola izzat.
kebetulan time redeem ni, lom lagi beli kan izzat beg skola :)

 tapi... tu la.
mcm x sesuai, kan?
beg sama besar dgn owner la plak... tak brape selesa tgk izzat bwk beg tu.
hmmmm kena beli beg baru la gamak nyer...

 travelling organiser ni pwp. bukan redeem dgn stamps ye.
saje je beli. cute! RM19 saje...

next year izzat tadika.
lebih lagi la si ibu ni nak kena jadi SUPERMOM mcm kat entry INI.
kena lebih efisien :)
target izzat umur 5 thn da boleh membaca, in shaa Allah....
 saya plan nak redeem 1 lagi beg oren garfield.
bila pikir balik, sesuai dijadikan backpack kakak nurin & kakak syuhada.
utk balik kg tiap weekend.
satu or dua mlm kan balik kg, sure ok utk diorang berdua.


hah... nampak tak tu? tu la dia beg skola izzat yg rasmi.
ibu belikan kat family store.
kecil molek... sesuai :)
harga pun murah ha ha ha ha.... muat utk letak buku izzat & baju utk transit ptg lepas tadika.
alhamdulillah...

Photobucket

10 comments:

  1. comel beg robocar poli tu :)

    byknye dpt kumpul stamps kat guardian..huhu

    ReplyDelete
  2. wah...rjin membeli..heheh..cantik..limited tu..

    ReplyDelete
  3. Wahhhh ... Best nyer ...
    Mesti anak2 suke kan ...

    ReplyDelete
  4. Cantik beg garfield tu tapi besar ek

    ReplyDelete
  5. Comel2 beg garfield tu. Setem yang nak dikumpul tu pun kiut-miut je :)

    ReplyDelete
  6. Wah, Izzat dah ready nak pergi school! Selamat meneroka alam baru, Izzat :)

    ReplyDelete
  7. beg robocar poli, sekarang anak2 memang berkenan dengan robocar poli ni kan, anak akak pun sama la

    ReplyDelete
  8. memang berbaloi kumpul sticker untuk redeem beg tu.. comel beg izzat.. ;)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)