Jan 17, 2016

HAPPY BIRTHDAY, SYUHADA :-)

kepada jelita ibu, Ain Syuhada... moga Allah berikan adik kebahagiaan yg tiada penghujung. panjang umur dan dpt jadi muslimah sejati yg berjaya di dunia & akhirat. adik baby girl ibu kini & selamanya... adik manja ibu kini & selamanya... da jadi kakak pun, masih la dipanggil 'adik' ye, sayang :) tiada skit pun kesusahan yg ibu lalui sejak mengandungkan adik sehingga la saat melahirkan. bahkan hingga kini pun, 9 tahun da umur adik, adik sentiasa mewarnai hidup ibu yg kelam-kabut. perangai adik, keletah adik, moment merajuk adik... moment 'neng yatimah' adik buat ibu lebih faham hati adik yg di luar keras tapi dlm hati ada taman. adik amanah Allah utk ibu. ibu akan jaga dan didik adik sepenuh jiwa. ibu takkan boleh hidup tanpa adik, kakak dan ijat :) harta byk mana pun, duit bertimbun setinggi mana pun, tanpa adik, kakak dan ijat, semua tu tak bermakna! ni ibu tinggalkan beberapa kenangan mlm tadi, kita makan-makan di pizza hut, atas permintaan adik... i love u adik, kasih sayang ibu pada adik takkan berubah hingga akhir hayat ibu...


molten lava cake ~ yg marveles!
a cute birthday cake for a very cute girl :)
marveles :)
small gift utk adik & kakak...
big one, nanti ptg ni ye. pilih sendiri di jusco :)

Photobucket

26 comments:

  1. SINGGAH PAGI ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. happy birthday. moga jd ank yg solehah syuhada =)

    ReplyDelete
  3. happy besday Ain Syuhada...moga membesar dengan sehat dan kuat...jadi anak solehah dunia akhirat...belajar pandai2 ye sukses selalu....aunty telan ailio tengok lava kek dia...kikiki

    ReplyDelete
  4. Ni esok2 bila adik tu dewasa ..kalau dia baca dan tengok memory ni mesti sebak je rasa.happy birthday to adik ^^

    ReplyDelete
  5. Happy birthday, Syuhada. Moga membesar menjadi anak pintar, sihat dan taat pada ibu bapa :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    Apa hadiah besarnya...hehehe
    Semoga kakak menjadi anak yang solehah...

    ReplyDelete
  7. happy birthday Syuhada, semoga membesar sebagai puteri yang solehah kebanggaan ayah bonda, amiin .

    ReplyDelete
  8. selamat hari ulang tahun syuhada..moga membesar menjadi anak yang solehah..
    saya suka nama syuhada

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'syuhada' ni nama pilihan mr.asben.
      sebab makna nyer elok, aida terima :)

      Delete
  9. hepi besday adik syuhada .hehe..dpt hadiah ape la tu yeee

    ReplyDelete
  10. alo2.. comelnya.. happy birthday syuhada syg.. :)

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday to Syuhada semoga menjadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir buat syuhada.. :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...bertambah lagi usianya, moaga diberikan kemudahan dalam menimba ilmu, moga diberi kesihatan yang baik, moga diberikan kejayaan dunia dan akhirat ye sayang...

    ReplyDelete
  14. hepi belated... nama mcm anak buah saya dah. tp dia ada nurain syuhada'. anak2 syurga. semoga cemerlang dunia akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oiye?
      asalnyer nak nama dia 'nurin syuhada' sebab nama kakak nurin nazihah.
      tapi atok uwan semua bangkang. sebab nyer da panggil kakak 'nurin'.
      so maintain 'syuhada', puas juga nak cari nak depan :)
      hasil nyer ~ ain syuhada :)

      Delete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)