Saturday, January 09, 2016

SIMPLE ~ UNTUK KEKAL MUDA !

saya share dari fb siraplimau.
amat berguna, in shaa Allah...
ramai yg nak kekal cantik... nak kekal kurus...
but... saya rasa tertarik dgn words ni ~ KEKAL MUDA.
better kan?
because ia merangkumi semua ~ muda, cantik, sihat, bertenaga :)

10 jenis makanan utk kekal muda :)

tgk perubahan artis ~ dulu muda skang tua ~ mostly ok.
leonardo dicaprio & macaulay culkin saya rasa TERUK!
so kita-kita tua nanti, camne? moga Allah panjangkan umur kita. sihat. ceria. kuat beribadah :)

Photobucket

18 comments:

  1. Singgah jenjalan pagi kat sini... Info berguna nie..hehehe oleh di amalkan..

    ReplyDelete
  2. Nice sharing ni...terima kasih...

    ReplyDelete
  3. Terus rase nak makan mee udang galah banjir ... Huhuhu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap nyer hani.
      aida x pernah lg makan udang galah tau!
      simpan impian nak gi makan mee udang glamer kat perak tu :)

      Delete
  4. Terus rase nak makan mee udang galah banjir ... Huhuhu ...

    ReplyDelete
  5. good info. hehe antara semua paling fev. udang galah. haha

    ReplyDelete
  6. Tengok no. 1 kopi terus terbeliak biji mata..iols mmg hantu kopi! Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.
      kopi???
      mudah sgt la ha ha ha....
      tapi tak boleh la kerap sgt ekk...

      Delete
  7. Yg bestnya tips ni..
    Makanan dan minuman semua sedap adianiez ;)

    ReplyDelete
  8. depends pada orang jugak la.. some people minum kopi lagi Nampak awet muda but some people, banyak minum kopi lagi Nampak muka makin tua

    ReplyDelete
  9. honest sharing from me - kalau nak muda, banyakkan makan buah tomato mentah.. seriously, it worth..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for sharing.
      mudah tu DP. bcoz ia merupakan ulam wajib (couple dgn timun jepun) kat umah aida.
      malas nak goreng syr, tu la 2 ulam dijadikan makanan bersama nasi.

      Delete
  10. Salam singgah sini sis....wahh...info menarik ni...terima kasih sis atas perkongsian ini...

    ReplyDelete
  11. Yay! mostly fav.foods Lissa. hehehe

    ReplyDelete
  12. kopi, telur dengan tembikai tu biasa
    hak lelain mampu tengok aje...haha

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)