Tuesday, February 16, 2016

SAMBUT BESDAY ANAK-ANAK ~ KEK BURGER DAGING RUSA !

throwback kisah 6 februari yg lepas.
sessi celebrate besday anak2 dan anak buah.
aktiviti wajib tiap tahun ~ atok uwan sambut besday cucu.
syuhada & amrina = january babies.
nurin & muhd = february babies.
kali ni celebrate kat umah emak abah di kuala sg baru, melaka :)

burger warisan sijangkang :)
berminat ? tu dia no telefon...
alamat : jalan mawar, kg sijangkang, telok panglima garang, selangor.
kami order dan adik ipar bw kan balik kg... bersaudara dgn owner nya.

layer bawah ~ burger daging kambing
layer atas ~ burger daging rusa :)
dari kanan ~ nurin, syuhada & amrina ~ besday girls :)
muhd tak dpt join sebab mama ayah nyer balik beranang.

siap di dua tingkat kan...
sessi potong kek burger & tiup lilin :)


tq atok & uwan sebab sporting amik gambo dgn cucu-cucu :)

anak-anak semua memang excited la bila nampak pak usu nyer usung 2 kotak kek.
buka aje, tgk burger yg berwarna warni, tambah excited.
termasuk la ibu ayah nyer ni hah ~ jakun sekejap ha ha ha...
sebelum ni dok tgk gambo ajer kan, ni da terhidang atas meja... best!

keratan rentas :)
terbaik!
sedap!
recommended...
menurut adik ipar, kalau makan kat sijangkang lagi sedap.
but, kena faham la bila da sedap ramai la pelanggan, lama la skit menunggu.
bagi yg rela menunggu, berbaloi la gi merasa...

sgt menarik kan?
gambo di atas semua saya amik dari fb burger warisan :)

suatu hari nanti nak ajak mr.asben ke sini, makan.
in shaa Allah.
promosi produk makanan bumiputra muslim.
sama-sama la kita majukan perniagaan burger warisan.
tak cuba, tak tau.
tak kenal, maka tak cinta :)

ok bye!

Photobucket

21 comments:

  1. wahhh mak budak pun excited ni tengaok burger warna warni camtu! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang over excited.
      anak-anak pun kalah ! ha ha ha...

      Delete
  2. wowww..best nie..kek birthday lain dari yg lain...kenyang pun kenyang kan..hihii

    ReplyDelete
  3. sedap tengok kek burger tu... happy belated besday buat anak kak aida ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sedap, ekin.
      recommended.
      tq for the wish :)

      Delete
    2. terliur tenogok kek tu sama2 kak aida

      Delete
  4. Menarik sangat.. dah lama teringin nak rasa.. Belum berkesempatan lagi..

    ReplyDelete
  5. wahhh kek burger..nmpk sedapppp...hehehe

    ReplyDelete
  6. Wow akak pun teruja tengok Adianiez..
    Besar pulak tu..
    Bestnya :)

    ReplyDelete
  7. Subhanallah, menariknya aida, lain dari yang lain kan :) kalau dekat kak ana pun nak order ni :)

    ReplyDelete
  8. Wah pestime ni akak tengok kek burger...memula tadi mati2 akak ingatkan kek bebetol...cantik pulak dah berkaler2 gitu yek...happy besday pada anak2 syurga semua...moga membeso jadi anak yg soleh dan solehah...sukses dunia akhirat...aminn

    ReplyDelete
  9. waao...1st time tengok ni...besarnya burger tu!!!

    ReplyDelete
  10. meriah dan menarik. tetiba teringin makan besar2 cam tu. tapi leh habis ker nak harapkan family eyja jer. Hahaha pakat mak ngan ayah je yang semput nak habiskan.

    ReplyDelete
  11. dekat sijangkang? eh dah dekat tu dengan tempat saya, boleh try nanti nampak macam menarik je tu

    ReplyDelete
  12. wow sangat menarik buat saya tertarik lah.. nak try lah..
    nice sharing.. dh bookmark sesiap..
    tenkiu kak

    ReplyDelete
  13. Waaaa.. Menarik btl tgk warnanya tu..

    ReplyDelete
  14. Klau makan reramai baru syok kn..

    ReplyDelete
  15. wow menarik, lain dari yang lain..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)