Monday, February 15, 2016

SUDAH SAMPAI ~ FREEPORT A'FAMOSA OUTLET

ari ni cuti. ada hal... update blog jap :)
and later boleh la blogwalking sana sini...

isnin, raya cina ari tu.
gi dgn kakak, adik dan emak.
cuci mata before nak ke kenduri umah makcik di pulau sebang, 10 minit dari situ aje.
saya dan adik lama di butik carlo rino ~ saya peminat setia carlo rino ye uolls.
cantik. harga berpatutan. feminin. trendy :)

malangnya tak byk snap photo yg menarik jalan2 di situ.
izzat merengek-rengek dan berdukung aje.
mr.asben xde. so naik tocang la izzat ku sorang.
memang x dpt jalan-jalan keseluruhan FAO tu. lagipun emak pun x larat nak jalan byk :)
maka nyer, x dpt nak stori mori byk and tempek gambo byk hu hu hu sedih!

emak tersayang


akan ulang datang 2-3 weekend akan datang. weekend da gaji ke kan hua hua hua.
soping raya skit skit la :) hi hi hi...
ada yg da sampai FAO alor gajah ni? boleh la share stori skit skit dgn aida ekk sini.

ok bye!

Photobucket

16 comments:

  1. akak pon suka gak carlo rino dik...kasut dan beg dia comel2 gak kan harga pon berpatutan sangat...time akak pegi mase bebaru buka dulu banyak potongan harga...ada kasut sampai 70% off dan beg2 sume 50% off...geram je tengok... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes kak. masa aida gi tu ada promosi handbag semua 50%.
      kasut nyer kalau beli 2 psg hanya rm150.
      ada jugak kasut kalau beli 2 psg dpt 70% diskaun.
      tapi tu la, izzat merengek. tak dpt nak membeli.

      Delete
  2. sekarang ni kalau berjalan jarang amik gambar sebab pegang si kecik tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      izzat tu kekadang dtg manja nyer bukan main tak boleh nak kompromi.

      Delete
  3. Kira dekat juga denga kampung Mrs. A nih! tapi belum jejak kaki ke sini lagiks!
    Tunggu bila ada budget baru best gi sini. Hurmmm.... bila agaknya tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kampung da dekat, wajib la singgah cuci mata :)

      Delete
  4. salam, waa sakan jugak CNY hrtu yer.. salam singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete
  5. salams aida,

    bestnya....semua outlet dah bukak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la jugak.
      yg setakat saya lalu, sebab tak sempat tawaf semua, da buka :)

      Delete
  6. best ker sis??
    orang kata sampai jam sebab nak g tempat nih.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, trafik memang heavy nak ke sini.
      dgn sgt dgn exit tol simpang ampat, alor gajah.
      dan ia masih jalan kampung nak ke situ.
      parking lot pun tak byk, tak seluas parking lot JPO or mitsui sepang.
      so, byk yg parking tepi jalan.
      memang trafik jem la :(

      Delete
  7. belum lgi sampai..
    in shaa Allah next month nk ke sg udang. boleh la singgahh cuci mata ke kan. hiks.
    haaaa.. dkt exit tol simpang ampat. elok sangat lah ni..mmg akan turun tol simpang ampat pon nti..


    ReplyDelete
  8. Dh pnh smpai sini. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/freeport-famosa-outlet.html

    Tp xbest sngt sbb masih ada yng blm buka kn..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)