Mar 15, 2016

IZZAT CEK GIGI DI TADIKA

last night, mlm ke 4 syuhada demam, da ok skit.
takde la mcm mlm sebelum tu. mengerang kesakitan.
hu hu hu :(
baru la senang ari ni nak gi opis. tenang skit bila dia da beransur sihat.
in shaa Allah.

nak citer aktiviti izzat di tadika few weeks ago.
klinik kesihatan dtg cek gigi anak-anak.
memang ada form yg parents kena isi in order utk nurse fill up nanti kan.
so far so good la for izzat, tiada note yg negatif.

dgr penerangan dulu la kan.

di mana izzat?
nun hujung sana tu hah my little cute boy.
sebab dia boy yg paling kecil :)

gosok gigi ye syg...



tadika yg berdaftar sememangnya elok.
bak kata ticer izzat, sentiasa ada lawatan dari jkm, jabatan pendidikan, bomba buat cek.
ticer semua pun kena ready sentiasa.
sometimes lawatan mengejut!

fun & interesting :)
alhamdulillah...
ada juga anak-anak yg x sporting tau. ticer cerita dlm grup whatsapp la.
ada yg x nak join, dok dlm tadika and tgk aje kawan-kawan lain gosok gigi.
sib baik my little cute boy ~ sporting.
terbaik la!

pagi ni kak nurin plak gi cek gigi kat pakar di gh.
mr.asben yg bw...
"moga semua ok la ye kakak..."

Photobucket

11 comments:

  1. hadoiiii...kenangan sungguh gambo ni dik...dedulu time akak kekecik ada gak adegan gogok2 gigi tepi longkang camni...hahaha...sayang la sapa yg tanak join tu gosok gigi jemaah camni meriah tau...bebudak kecik pon skng ni pon dah pandai demand kan dik...haah la hero kau kelihatan yg paling cute di situ...kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha :)
      tu la kan. zaman kita xde plak ticer nak amik gambo gitu.
      memang best kalu di tgk balik.

      Delete
  2. bagus kan ada aktiviti camtu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. tambah minat anak2 nak gosok gigi.

      Delete
  3. dan2 teringat cerita upin ipin....dokte ajar gosok gigi...bulat bulat bulat bulat

    ReplyDelete
  4. Zaman sekarang kecil lagi dh de pendedahan macam ni..

    ReplyDelete
  5. Bagus aktiviti mcm ni untuk anak2...

    ReplyDelete
  6. Alahai, comelnya si cilik-cilik beratur berderet begitu :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... Klu ajar cam nie cepat pandai... Gosok gigi dua kali sehari tau Izzat, lebih pun xpe, kurang jgn...

    ReplyDelete
  8. ehehe tingat plak zaman kecik2.. kena gosok gigi kat luar cenggini =D

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum aida
    lama tak singgah sini...maaf ye

    wah sonoknya aktiviti izzat tu
    teringat zaman sekolah pula dok gosok gigi reramai gitu =)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)