Friday, April 08, 2016

OLD TOWN WHITE COFFEE ~ BORING DINNER KAT RUMAH :)

jumaat penuh barokah... in shaa Allah :)

last night kami dinner luar.
mr.asben nak belanja kat old town white coffee. ibu ok ajer :)
just sesekali bwk anak2 dinner luar, hilangkan keboringan...
diorang bertiga memang excited ler.

anakanda sorang ni, memang ni la yg dia minta.
klik utube, dgr lagu nursery rhymes :)



alololo ijat...
beberapa kali snap utk dpt gambo sesempurna ni.
ijat ikut mood dia. tak boleh paksa sgt...



tgk tu, sorang satu nasi lemak. da tak share dah...
alhamdulillah, ijat abis 3/4 juga la. alhamdulillah :)
moga cepat montel balik ye nak.
da kurus skit, 1 minggu ari tu x sihat :(

nurin... yg da mula segan nak bergambo. oh anak dara ku :)

time kami bergambo ni mr.asben takde, gi solat maghrib.
tu yg bersungguh si ibu ni snap gambo anak2.
kebetulan, org pun x ramai, x le segan sgt nak bergambo.
gambo ibu ngap nasi lemak pun ada, tapi utk tatapan peribadi aje ha ha ha ha...
tak ler tempek kat blog.

just ice kacang mr.asben, tak menepati citarasa dia.
but ok la. first try kan :)

diakui, harga di sini naik juga, sama di tempat lain.
but, makanan nyer masih maintain sedap & byk. puas hati kita makan.
alhamdulillah anak2 pun kenyang.
air nyer cukup rasa, especially hot chocolate saya. nice!

sesekali makan luar boleh ye anak2.
selalu cannot. byk perkara lebih penting ibu nak salurkan duit tu :) hi hihi...

p/s : PappaRich takde sijil halal jakim ekk?
        kat air keroh ada satu but tak nampak tanda halal jakim tu.
        restoran nyer nampak sgt menarik. tapi lom pernah masuk. tgk dari luar aje.

Photobucket

8 comments:

  1. sesekali makan kat luar kan...best hehehe..ala..lama tak gi oldtown

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau selalu da x special dah :)
      kena jarang-jarang...

      Delete
  2. sedapnyeeee tengok ais kacang tu ...tinggi macam menara KL hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Meriah sesekali bersantai di luar...betul..tidak boleh selalu...setuju :)

    ReplyDelete
  4. best sekali sekala outing dinner di luar :)

    ReplyDelete
  5. tak beli ke hot chocolate tu, boleh buat kat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      memang ler sedap sal.
      1st time rasa, terus terpikat!

      Delete
  6. sesekali bawa anak2 makan diluar memang seronokkan, reward pada mereka juga

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)