Tuesday, May 03, 2016

MERATAH AYAM DI NANDO'S :)

ari ni saya masih coti coti releks kat umah.
memanjangkan cuti yg sememangnya panjang :)
amik kesempatan ler katakan...
ari ni ada apoinmen kat spa, memanjakan muka yg kurang manja ni hi hi hi hi :)
mau throwback skit. ari tu gi makan ayam kat nando's, jusco ayer keroh tu.
my mr.asben ngajak makan kat kenny roger's.
but lepas terpikat dgn panorama dlm nando's, kami makan kat nando's jer anak-beranak.

milo ais nyer terbaik !!!
pekat... terasa kemiloan nyer tau.

chicken soup yg sedap...
pekat. cukup rasa masin nyer.
ni yg sampai dulu. ni yg dihabiskan dulu :)

kami pilih sekor ayam & 3 side dishes.
fries, butter rice & coleslaw. semua sedap :)

ayam nyer kita boleh pilih di antara ~ sgt pedas, pedas, tak pedas, sederhana pedas.
kami amik pedas & tak pedas. separuh-separuh gitu.
daging ayam nyer moist... juicy... lembut... terbaik.
cicah cicah plak dgn sos nando's yg pelbagai...

rangup coleslaw nyer. milky... lemak masam manis :)

memang sakan la kami meratah ayam mlm tu.
ni kali ke2 kami makan di nando's. kali pertama di mahkota parade, but situ tak sedap la.
kurang terpahat dlm ingatan.
kali ni = terbaik... recommended.

tak cukup dgn sekor ayam, kami tambah setengah ayam lagi tau.
ngap ngap sampai tak larat.
yg penting, anak-anak kenyang :)


my puteri sulung enterframe jap :)

uolls suka makan nando's?
lom pernah and nak try?
klik SINI utk dpt free ayam. berbaloi-baloi.
zaman skang grab jer pe offer utk penjimatan yg bijak :)



Photobucket

7 comments:

  1. tak pernah merasa lagi makan di nando's ni...

    ReplyDelete
  2. Yati pun suka ayam nandos. Terbaik! Fries yang dari sweet potato tu, sedap, yati rasa. Tapi nak pi Nandos dari rumah memang jauh, dalam 80+ km. Setahun sekali je la.
    Besar dah anak sulung Aida. :)

    ReplyDelete
  3. Kebetulan area rumah ada bukak restoren Nandos ni....maka trylah kami anak beranak. Tapi mungkin salah pilih menu kot jadi rasa menyesal pulak makan kat situ. Ayam terlampau garing dan sos terlampau masam. Entahlah mungkin tekak kami anak beranak yg tak berapa elok hari tu kot Aida..

    ReplyDelete
  4. amboi sedap tu, saya tak pernah makan nandos sekarng, bertahun2 dah tak makan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)