Saturday, May 14, 2016

MINI SQUARE PHOTOBOOK HANYA RM1 ~ JANGAN TAK PERCAYA :)

40-page personalised photobook ~ photobook malaysia
soft cover
RM1 only

assalamualaikum uolls :)
pe kabo pepetang sabtu ni?
skang ni jiran sebelah umah saya sedang buat kenduri kawin.
memang gamat la depan umah saya tu hah. seronok!

ni nak kabo kpd semua ~ sharing is caring :)
tu hah... photobook buat offer... jgn leka ~ terus klik website photobook ni hah.
terus beli tau...

jangan tak percaya ~ saya da pun beli 5 voucher hua hua hua.
tamak haloba!!!
sebeno nyer bukan nak beli sgt.
saya ada hutang 2 voucher photobook before akhir bulan ni kan.
sesaje cuba membeli. mau try test iye ke singgit jer???
a'ah la. saya just byr online 5 hinggit ajer uolls. super duper excited.
tak plan lagi nak isi pe dlm 5 photobook mini ni :)
voucher expired september 2016 nanti.
hmmm boleh kot buat satu photobook khas utk raya 2016. wow!!!
menarik idea spontan ni kuang kuang kuang...

ok cecepat uolls.
ok kot bagi sesape yg first time nak try try buat sendiri photobook.

bye!

Photobucket

19 comments:

  1. Amboi...murah tu..berbaloi sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg aida beli sampai 5 vocer ha ha ha...
      tamak haloba!

      Delete
  2. yeayy mommy , opi pun selalu beli kat situ. murah gile. hehe. design sendiri siap siap lepas tu masukkan design dlm laman web online photobook.

    kalau harga buku photobook 1 untuk rm1, tak termasuk postage.. harga postage untuk photobook size 6x6in rm8.. kalau mommy beli 5 buah buku, banyak tu dlm rm9 la total dia termasuk postage n GST . opi share n caring for your information tau mommy ^^

    seronok tengok rm1 untuk satu harga photobook kann. memang opi beli la jawabnyaa. bukan senangkan photobook nak buat promosi mcm tu :)

    selamat bershooping photobook di Groupon mommy ^^

    ini ada opi sharekan sedikit gambar2 photobook yg opi beli voucher dia kat Groupon :)
    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/02/lovely-items-from-photobook.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul tu.
      tiap buku RM8 postage.
      tu memang da di inform dlm vocer.
      and standard kalau harga apa pun, opi :)
      still ok pada aida rm9 per photobook :)

      Delete
    2. betul betul ^___^ berbaloi sangat. kualiti pun lawa lawa :)

      Delete
  3. wahhh murah! nak beli nak beli! hehehe

    ReplyDelete
  4. Biar benar sehengget jer...
    Memang berbaloi-baloi nih! :-)

    ReplyDelete
  5. Kalau singit je memang betol2 murah tu dik...berbaloi2 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab singgit ler aida sambar sampai 5 vocer kak.
      rasa ter over murah!!!

      Delete
  6. teringin nak buat photobook mih, tapi tak tahu bila hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida da pernah buat.
      tu yg nak buat lagi...

      Delete
  7. Memang best time offer ni kita beli..to tulah kan skang ni sy dh tak pakai laptop..rosak dh tak terbeli..on9 semua pkai hp..payah la takbley nk install aplikasi cmna nk buat photobook..email offer dr photobook ni buat pejam2 mata je la walaupun murah cmna nk beli.sedih2

    ReplyDelete
  8. Dari dulu berangan nak buat, to sampai sudah lum dapat. Hari tu dpt voucher tp bila dah siap edit, codenya pulak tak valid. Penat tau

    ReplyDelete
  9. Teringin nak buat photobook tapi tak taw bila

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)