May 20, 2016

RELAX DAY :)


assalamualaikum...

hari jumaat nan indah !
and saya coti ari ni, mr.asben ada keje.
maka saya perlu di sini utk uruskan anak-anak.
kalau keje dekat-dekat, tak payah coti.
dek krn opis nun jauh 90km, terpaksa korbankan sehari lagi coti rehat.
tapi takpe... ok aje... boleh relax...


pagi tadi lepas settle anak-anak bertiga ke skola, saya memang tak buat pe pun.
relax... even langsung tak on tv and main henfon.
saya relax pejamkan mata and lena zzzzz.... hmmmmm...
kalau nak diikutkan, memang ada baju nak dicuci, ada baju nak dilipat, ada lauk nak kena masak...
tapi.... saya sengaja tak pedulikan !!! walau dlm hati rasa bersalah ha ha ha...

then sebelah ptg tadi, after settle masak, lipat baju, kemas baju.
nurin ke skola agama.
syuhada tuisyen.
ijat memang da poslaju ke tadika pepagi tadi kan :)
start la saya blogwalking...
nak kena wujudkan semula bloglist yg sudah ilang :(
pohon maaf ye pd semua frens yg tak nampak saya lalu lalang di blog uolls few days ni.
sedang memantopkan semula bloglist.
meskipun saya biasanya blogwalking ke blog pengkomen yg rajin komen dlm blog ni, but bloglist tu perlu.

ok la uolls. have a nice weekend ekk.
weekend ni in shaa Allah saya akan pulun siap kan photobook idaman :)
gambo da ada, just nak masuk dlm designer...

p/s: sudi la tinggalkan blog link ekk kalu tgk takde lg kat list saya tu :) tq...

ok bye.

Photobucket

13 comments:

  1. Selamat berehat puas-puas ye, Aida :)

    ReplyDelete
  2. Relax2 release tension dgn family.. betul tu,...

    Jemput Join GA Nurrul :) http://youismysoul.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Selamat berblogwalking~
    Kalau rajin meh la berkunjung di Blog saya yang bersawang Spider-man Civil wars ni haha

    ReplyDelete
  4. Bila dah rehat barulah fizikal dan mental segar... :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Aida,

    Saya selalu relax gaya Aida tu, hehehe. Tak buat apa just rasai erti rehat sebenar. Terasa peaceful kannn.. :-)

    ReplyDelete
  6. Sesekali perlu juga manjakan diri.masa utk istirehat..kerja rumah tu klu dikerah buat pun smp bila takkan habis..

    ReplyDelete
  7. sekali-sekala, kena rehat jugak..have a good weekend!

    ReplyDelete
  8. Takpelah rehatkan badan ,rehatkan minda,kerja2 rumah tu kalau difikirkan memang tak pernah selesai.
    Photobook tu tersuka pulak akak bila baca dari kawan blogger :-)

    ReplyDelete
  9. Sekali sekala mummy pun buat macam tu jugak.. badan, hati dan jiwa kena rest jugak...!

    ReplyDelete
  10. Wahh best kan bercuti relaxkan diri segala keje Hihihihihi

    ReplyDelete
  11. Hihi...bestnya Aida. Kiranya memanjakan dirilah tu ek. Tapi dlm pejam pejam mata tu sure teringat kerja rumah yg tgh menunggukan....
    Tangguh tangguh pun kita gak yg kena buat nanti huhu

    ReplyDelete
  12. seronokkan sesekali dapat berehat-rehat macam tu

    ReplyDelete
  13. esok cuti..nak REHAT jgk puas2

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)