May 18, 2016

WALLPAPER SAMSUNG TAB PALING MAHAL!

assalamualaikum :)

perkara yg saya nak citer ari ni ialah sesuatu yg saya terjumpa 2-3 bulan lepas.
dek krn faktor usia, terlupa langsung nak share and tempek dlm blog ni.
ada masa skit ni hah cecepat saya taip kan jap entry special ni.
paling mahal? sebab takkan ada org yg mampu nak beli wallpaper ni :)
special sebab dedicated to my beloved nurin nazihah ~ kakak sulung.
dia yg lead adik-adik bergambo and dpt gambo yg sangat paling terbaik!

samsung tab ~ tgk wallpaper nyer tu...

one day, saya balik keje. masuk dapur.
then terperasan wallpaper tab tu ~ gambo anak-anak.
mereka wefie 3 beradik dlm kereta.
ntah bila, saya pun tak perasan... and gambo itu ~ perfect! alhamdulillah...

 ni la gambo asal

aduhai... manis nyer senyuman 3 beradik tu :)
sungguh la buat saya jugak tersenyum.
sebab kedua sgt special ? sebab tu diorang wefie :) lovely...

moga kamu bertiga terus akrab, saling jaga-menjaga.
kesayangan-kesayangan ibu :)

ok bye :)

Photobucket

11 comments:

  1. Memang wallpaper termahal ni Aida.. gambar anak2 tu yg comel.. hehe

    ReplyDelete
  2. Ingatkan wallpaper apa lah tadi...hehehe...Tapi memang cantik wallpaper nya. Ngam2 masuk screen. Pandai kakak amik gambar.

    ReplyDelete
  3. memang cantiklah gabo tu aida
    comel aje tiga beradik tu
    muka pula copy paste, sepesen memasing
    moga menjadi anak yang soleh dan solehah. aamiin

    ReplyDelete
  4. sama la ngan mummy.. wallpaper kami bertiga je dari dulu.. Bak kata hero kecik " I Love My Family".. Terbaeklahh anak2 Aida.. :)

    ReplyDelete
  5. Alahai sweetnya kakak ajak adik beradik wefie cenggitu. Moga keakraban tu sampai besar. Tp biasanya adik beradik pompuan mmg rapat sampai beso kan....

    Yg kecik tu ikut muka Aida kot...lain sikit dpd kakak kakaknya

    ReplyDelete
  6. Comel..memang selayaknya termahal..adik beradik ni memang susah kan nak wefie..lg2 klu dh ramai2..nk bercekau aje kerjanya.huhu

    ReplyDelete
  7. Cantik sangat wallpaper ni alhamdulilah

    ReplyDelete
  8. pandai kakak ajak adik berwefie tu,adik2 pulak ikut je senyum manis, memang mahallah tu

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)