Jul 7, 2016

Bunga Api & Aidilftiri Berpisah Tiada ::: Ijat's First Experience

assalamualaikum :)

salam Aidilfitri yg kedua uolls...
pagi2 ni aura keceriaan da pun kuar, seiring dgn matahari yg segak terangi alam buana.
meh nak tempek gambo kemeriahan malam raya ari tu.
mengabadikan few photos ijat's first experience main bunga api & mercun.

mr.asben tgh set up tempat...
abg2 sepupu tgh memantau kawasan... ready to letupkan mercun!
kanak2 da start main bunga api.

ni la kanak2 nyer :)









happy la diorang :)
apa ler erti mlm raya tanpa bunga api & mercun, kan?
tak byk, skit wajib la ada...
nak jugak anak2 ni merasa keseronokan zaman kecik2 yg gilang-gemilang.


ok babai. mau gi bekfes :)
ari ni ada planning beraya seharian. mau balik umah mak abah :) yahooooooooo...

Photobucket

10 comments:

  1. Bunga api dan anak2 berpisah tiada ye aida..
    Itu juga tambah kegembiraan mrk juga kan..
    Main bunga api 😊

    Selamat hari raya buat Aida sekeluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes kak.
      walaupun larangan kerajaan, tetap nak bagi dorang main :)
      life experience...

      Delete
  2. Bestnyaaa~ dapat main bunga api ... Nadia bila balik kampung side suami baru merasa . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida memang akan idup kan budaya main bunga api kat both sides of the famili, nadiah.
      wajib. anak-anak buah ramai. meriah la mlm raya diorang.

      Delete
  3. hehehe syioook le diorang main2.. salam aidilfitri..
    maaf zahir batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sronok sgt, siti.
      tak mau masuk umah :) ha ha

      Delete
  4. bestnye main bunga api..sonok la budak-budak dapat main ni..

    ReplyDelete
  5. hari raya ni kanak2lah paling meriahkan, seronok dapat bermain bunga api ramai2

    ReplyDelete
  6. Anak2 saya pun sibuk nak main bunga api... Satu2 nyer mercun yg saya bagi depa main ialah mercun pop pop... Yang lain2 tu tengok jer lah org2 tua buatkan...

    ReplyDelete
  7. Seronok ijat dpt main bunga api erk. Memang excited bebudak klo dpt main.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)