Thursday, July 28, 2016

Happy Birthday My Boy ~ Muhammad Izzat :)

assalamualaikum...

indah ari ni. alhamdulillah.
ari ni besday ijat ke 4. hari saya melahirkan ijat ke dunia...
sgt nostalgia... detik2 kelahiran ijat yg sgt dinanti.
melahirkan ijat sedikit perit berbanding melahirkan kakak2. kesakitan nyer very the sakit!
dlm hati, bermula bila rasa sakit da memuncak, berdoa agar selamat melahirkan.

28.7.2012 ~ 8 Ramadhan 1433H ~ 7:20 pagi :) lahirla izzat yg sihat...

prepared 25 bun sosej utk diberi kpd kawan2 ijat...

kek besday ijat yg marveles!

setiap bun sosej tu, saya selitkan angpow raya utk kawan2 ijat :)

memang plan x nak la bagi jajan kat kawan2 ijat.
mahukan makanan yg sihat :) tempah bun sosej tu dgn opismet.
sape2 nak tempah di area seremban ~ boleh roger Ain di fb nyer Roti Ibu ye...



ticer tadika ijat wassap gambo jap tadi. alhamdulillah :)

kpd izzat, anak boy ibu yg sorang...
seluruh hidup ni utk anak-anak ibu. seluruhnya!
tiada satu detik pun dlm hidup ibu, melupakan anak-anak ibu.
moga muhammad izzat bin kamarunnezam jadi anak yg beriman, berakal dan kekal gembira sepanjang usia dikandung badan.
moga muhammad izzat bin kamarunnezam jadi insan yg berguna kpd seluruh umat islam seantero dunia.
moga anak ibu ini menjadi kesenangan di mata setiap org yg memandang, penyejuk hati setiap org yg dlm gundah-gulana dan menjadi penawar segala penyakit dlm dunia...
Aminnn...

hmmm sedih la plak :) hi hi...

ok bye!

Photobucket

15 comments:

  1. hepi besday ijat...lawa kek...hihihi

    ReplyDelete
  2. Happy birthday, Ijat ^_^

    Ahah, kalau buat ucapan untuk anak-anak aje mesti mak-mak sedihkan! Entahlah tak tahu mengapa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. sedih. sebak hu hu hu...
      hati lembut ler mak mak ni ekk :)

      Delete
  3. hAPPY BIRTHDAY izzat ... semoga menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  4. happy besday Ijat...moga membesar dengan sehat dan kuat,jadi anak soleh,berbakti pada orang tua dan berjaya dunia akhirat...same baya dengan anak akak yg kecik tu dik...cuma si mak enon bulan 9 sok baru 4 taun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oiye? naik skola saing ler kak nanti :)

      Delete
  5. Happy belated birthday ijat. Be a good boy ok. Dgr ckp ibu ayah....

    ReplyDelete
  6. happy besday izzat.. semoga jadi anak yang solehah buat ibu dan ayah ya

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)