Jul 23, 2016

Kebaikan Yang Mana Akan Hantar Kita Ke Syurga ?

assalamualaikum...

pagi lah pagi... pagi lah pagi...
pagi sabtu nan indah. sejuk!
nurin dah pun gi skola ~ skola tambahan utk UPKK.
mr.asben da gi anto cik viva servis, mileage da terlebih few hundreds!

kemas umah...
lipat baju...
gomol ijat!
then nak blogwalking jap mana2 pengkomen rajin blog aida ni :-)
almaklum, weekdays x dpt bw langsung. kejap kejap aje.

skit sharing...


in shaa Allah...

Photobucket

9 comments:

  1. Buat keje yang tak habis-habis... Ya, betul... Buat lah kebaikan... Sebesar biji sawi pun dikira tau...

    ReplyDelete
  2. ermmm
    hari minggu boleh rehat2 hu3 ....

    ReplyDelete
  3. Insyaallah ye... even kecik kebaikan yang kita buat pasti ada ganjaran yang lebih besar kita akan dapat . Insyaalllah... Tq sharing =)

    ReplyDelete
  4. In Sha Allah.
    Sentiasa berbuat baik sesama manusia dan haiwan adalah amalan yang dituntut.

    ReplyDelete
  5. Janji kita ikhlas buat kebaikan, jangan mengharapkan balasan. Saya pula kalau hari cuti memang blog pun tak jengah. Sibuk katanya mengukur jalan dan menguruskan keluarga. Kalau time kerja aje boleh update blog. Opps!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha sama ler kita. time keje baru blog updated.
      cuti? hmmm ke lautan hindi.
      urusan rumahtangga x abis-abis ha ha ha :)

      Delete
  6. Suka dengan kata kata tu Aida.....buatlah mana yg termampu dan terdaya yg penting ikhlas. Manalah tahu yg kecil dan ikhlas tu lah yg Allah pandang

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)