Jul 1, 2016

Kenapa Emas ???

assalamualaikum :)
pagi jumaat terakhir di bulan Ramadhan ni, ambil keberkatan penghulu segala hari dalam bulan yang penuh barokah ni ~ saya nak share something important...

stokis powergold
stokis powergold
 namecard maya saya.
feel free to roger :)

saya nak inform :-
  1. dlm byk pelaburan yg saya sendiri da join ~ pelaburan emas yg terbaik
  2. agak lewat saya buat keputusan ni memandangkan anak pun da 3 orang. kalau la dulu saya tahu, takkan saya bazir invest sana-sini sejak 10 thn lepas... 
  3. started 2015 saya da mula beli emas utk simpanan. 2 matlamat utama saya iaitu pertama, simpanan pendidikan anak-anak bertiga tu & kedua, kerjakan umrah & haji sekeluarga. in shaa Allah. maka 2016 saya tekad nak sebarkan ilmu membudayakan simpanan emas :)
kenapa emas?


stokis powergold
akhbar 17 Januari 2012


stokis powergold
hari ni ~ harga jualan 1g emas 999 = RM211

harga turun naik tiap hari... tiap bulan...
tapi cuba fikir utk tempoh 2 tahun... 5 tahun... 10 tahun ??!

stokis powergold
akhbar 3 mei 2016


wassap saya. call saya. saat ini untuk dpt kan 1/4 dinar uolls yang pertama.
dengan harga yg special :) in shaa Allah...
jgn tangguh lagi kerana setiap saat adalah berharga ~ MASA ITU EMAS :)
jgn lupa ekk :)

apapun bermula dgn 1... RM1... 1 gram...
tiada yg 1 tu, mana kan nak ada 10... 100...1000 ?
nilai emas lebih jauh tinggi dari nilai ringgit malaysia ~ hakikat yg nyata lagi jelas, kan ?

ok babai :)

Photobucket

7 comments:

  1. Menarik....... kalo ada budget leh hello2 aida nanti..Insya Allah..😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik in shaa Allah.
      tak kan ada sesalan invest emas :)
      nanti roger ekk...

      Delete
  2. Semoga terus maju dalam kerjaya Aida,

    Selamat hari raya Aida,
    Kemaafan dipinta jika ada komen yg mengguris perasaan,
    Berhati-hati dijalan raya,
    Semoga selamat sampai ke destinasi,

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah...
      matlamat utama simpanan sendiri.
      kedua br ajak friends utk simpan jugak...

      sama la kita.
      0-0 la kita ye :)

      Delete
  3. Wah, menarik ni! Pelaburan jangka panjang yang berbaloi-baloi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes farrah.
      aida lambat sedar diri :)
      da terlambat. harga pun da lebih mahal dari dulu.
      tapi better late than never kan?

      Delete
  4. bagus jual emas, nanti kalau nak beli boleh saya roger2 aida

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)