Jul 15, 2016

SanDisk 32GB Ultra Dual USB Flash Drive 3.0 For Smarphones :)

assalamualaikum :)

pagi raya ke-10 dah kita... alhamdulillah.
weekend ni dlm fikiran dah ada plan nak ke mana. tapi lom finalize.

begitu begini, mau la kasik up satu citer, sharing gajet skit.
mungkin ramai tau, takpe la. ni sessi ulangkaji :) ha ha ha...
gajet sgt berguna bagi elak phone hang dek kerana image byk sgt.
tak perlu beli phone baru uolls, beli ajer ni. lazada ada jual :)
saya ni x brape IT sgt, byk bergantung kpd mr.asben tercinta.
skit lebih kurang tu boleh la. upload gambo, edit gambo boleh la.
when it comes to gajet, agak ke laut skit.
mr.asben sgt bagus bab ni ~ i like :)

flash drive comel lote ni pun pemberian dia.
surprise gitu ha ha ha...
tq my mr.asben. amat memahami...
time tu saya memang hadapi problem dgn phone ~ memory full.
ntah nape! abis semua apps mcm sangkut :(
sedih giler.

so dgn ada nya ni, alhamdulillah ok dah till now :)

tolak button comel tu ke kiri, kuar la tu hah... kecik nipis.
ni bleh cucuk kat phone kita la.
once cucuk nanti akan appear la kat phone ~ usb.
boleh terus transfer image ke, dokumen ke, terus ke flash drive ni.

then button comel lote tu ke kanan, kuar ni plak hah.
ni plak bleh la terus cucuk kat laptop :)
dari phone terus ke laptop kan ~ mudah!!!
transfer pe patut.

32Gb tau. sgt la besar isi kandungan nyer.
yg penting ia kenit ajer. comel lote. letak dlm handbag jer.
kalau tak silap, mr.asben beli RM68. ni kat lazada ada jual. twin pack :)

sape berkenan, boleh la membeli nyer ye.
ok babai for now.

Photobucket

8 comments:

  1. ada jugak tapi brand lain.. comel, kecik macam nih jugak..

    ReplyDelete
  2. mudah dah sekarnag kan... mmg dalam perancangan nak beli juga satu... tapi sy jenis sy mmg tak suka kumpul gambar banyak dalam phone even pakai memory card... serabut tengok kat album/galery byk gamabr

    ReplyDelete
    Replies
    1. phone aida ari tu hang.
      abis semua apps kacau :( including wassap.
      ada ni ok dah. lgpun kalu byk gambo dlm phone, yes semak!

      Delete
  3. Tq info..sy ni buta gadget juga..ni kiracam pe drive jugak la kan.huhu

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)