Wednesday, September 07, 2016

Cuti-Cuti Malaysia di Bulan Januari :)

assalamualaikum :)

next week aidil adha & cuti skola in shaa Allah.
kami da ada plan holiday. moga2 berjaya la hendak nyer.
tepi pantai... swimming pool... bbq. tak sabar !!! hi hi hi :)

kalendar januari 2017
ni kalendar januari 2017.
ada 2 isnin = cuti umum tau uolls.
atas sebab cuti umum yg sebeno nyer jatuh pada hari ahad.
so, negeri yg bekerja di hari isnin, heaven lah ~ cuti panjang...

boleh tak share?
mana nak pergi cuti raya cina tu.

  • terengganu ?
  • perak ?
  • kedah & perlis ? (langkawi tak termasuk list :) hi hi hi)
tgh fikir 3 negeri ni utk saya jelajah. sebab lom lg jelajah cuci-cuci mata :)


cuti new year 2017 tu rasa nyer nak naik kl jer kot. klcc ker. bkt bintang ker. sunway lagoon ker...
pasti busy dgn preparation anak2 bertiga naik skola. so tak nak ler jejauh jalan nyer...

... bye !

Photobucket

10 comments:

  1. Amboi! advancenya planning bercuti tu.
    Semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
  2. Yeahhhh coti2 :D best2 moga semuanya berjalan lancar dik...hati2 ye ketika memandu ingat2 la hakak yg tersayang...gituuuu...hahaha...lariiikkkk dlu :p

    ReplyDelete
  3. tahniah Carta Pengkomen Tegar Ogos 2016

    ReplyDelete
  4. Tudia nak pi mana tu.. dah tayang kalendar tu..heheh

    ReplyDelete
  5. Tudia nak pi mana tu.. dah tayang kalendar tu..heheh

    ReplyDelete
  6. mek nak pegi penang la raya cina ni :) sronoknya :)

    ReplyDelete
  7. Tak terfikir lagi Aida nak ke mana. Cuti sempena Hari Malaysia tu adalah rancangannya ^_^

    Saya biasanya awal tahun memang ambil cuti sebab anak-anak bersekolah padahal bukan ada pun anak yang baru nak masuk sekolah, tapi saya suka menyibuk kat sekolah tau!

    Oh, lari pulak komen ni! Orang tanya nak pergi mana masa cuti, dia borak benda lain pulak dah ~_^

    ReplyDelete
  8. wah syoknya..berkumpul ramai2...

    ReplyDelete
  9. terengganu best ..ley makan sotong tepung..hihihi

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)