Sep 27, 2016

Izzat Jadik Spiderman !

assalamualaikum...

mlm ni dah sihat skit.
da makan ubat ikut aturan... hmmmm, secebis dugaan dari Allah.
minggu lepas the whole week izzat x sihat.
aduhai... penangan menjaga izzat la ni kot kot kan, tido si ibu tak cukup hu hu hu...

mlm ni nak kasik up satu cerita.
throwback!

memang tiap ptg, saya balik keje, izzat most of the time dia akan tunggu saya depan pintu pagar.
akan menerpa ke arah kereta. memang saya kena hati-hati and slow down...
apa yg jadik pada satu ptg tu ~ izzat jadik spiderman :)

Izzat Jadik Spiderman

Izzat Jadik Spiderman
kasik satu ciuman kpd ibu dulu ler...

Izzat Jadik Spiderman
dah gitu, tak nak turun plak hai...

penat-penat driving jauh dari opis, bila nampak muka anak2 ni, sejuk hati.
hilang terus penat seharian bekerja...
tu la sebab saya sanggup travelling tiap hari utk balik rumah.
penat memang penat... kalu org lain, semua da balik seminggu sekali.
saya? tidak... sementara ada kudrat ni, saya balik rumah tiap hari :)

bye!

Photobucket

6 comments:

  1. Replies
    1. sememangnya mek.
      da tau dah pe'el izzat gitu :)
      excited bila kereta kecil ibu nyer kelihatan...

      Delete
  2. Comelnya 😍 bahagia rasa sampai rumah dan disambut anak..hilang semua penat lelah kerja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul siqah.
      sgt la rasa bahagiaaaa...
      penawar rasa penat gitu.

      Delete
  3. Seriau dengar cerita awak Aida.... Takut malang tak berbau....atau kadang kita tercuai. Baik baik ye...
    Hebatnya anak tu kan..... Allah beri aura yg mampu menghilangkan penat ibu ayah

    ReplyDelete
  4. Alahai izzat. Rsau tgk. Tkut jatuh je

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)