Sunday, December 18, 2016

Puas Hati Makan Red Hot Meal Kenny Rogers Roasters

assalamualaikum...

salam sunday morning. pe program uolls ari ni?
jgn dok umah aje, gi la jalan2... da tinggal skit aje lg baki cuti skola.
anak2 mesti happy 😊😊. kita pon happy in shaa Allah.

nurin, syuhada & ijat skang ni kat umah atok.
jiran atok buat keje kawin, khemah depan pintu pagar atok aje pon.
happening dari semlm. dari majlis nikah, berinai mlm td dan ari ni in shaa Allah bersanding.

and mlm kelmarin, before balik kg, sempat la kami makan2 kat kenny rogers.

Puas Hati Makan Red Hot Meal Kenny Rogers Roasters
ni la offer kenny rogers yg viral.
patot la ari rabu lepas lalu kat aeon seremban2, outlet nyer penuh!!!

kebetulan kami memang da sgt lama x jejak kaki kat kenny rogers.
serik!!! sebab last time kami gi, ayam nyer kecik giler!!!
sejak moment tu, terus saya blacklist kenny rogers.
alang2 ada buy 1 free 1, the best time for us to come back makan2 at kenny rogers
👍👍👍.

Puas Hati Makan Red Hot Meal Kenny Rogers Roasters
Red Hot Meal ~ 1/4 ayam dgn 3 side dish.
coleslaw, bbq baked bean & mash potato.
boleh pilih gravy ~ black pepper, bbq & original.
kami pilih black pepper & original...

Puas Hati Makan Red Hot Meal Kenny Rogers Roasters
ni hah ijat. amik muffin dan makan sorang2 tepi dinding ha ha...
mcm la ada org nak amik muffin dia.

Puas Hati Makan Red Hot Meal Kenny Rogers Roasters

ok... makan kenyang alhamdulillah.
puas hati. kira nyer kenny rogers da redeem la kesilapan diorang dulu dgn kami.
cuma... mash potato nyer x kick!! mash potato yg serbuk kot.
bukan potato original yg di mash kan ~ 100 kali ganda sedap mash potato kfc.
pe pon, yg lain sgt best.

uolls gi la seround makan2 kat kenny rogers.
rasa sendiri, baru tau hi hi...

ok babai, nak gi makan lauk kenduri kawin...

Photobucket

2 comments:

  1. Kenny rogers ni boleh tahan harganya... boleh pi time dapat bonus.. hehehehe baru rasa tak bersalah makan...

    ReplyDelete
  2. lama dah tak berkenny rogers. comelnya ijat makan mufin sorok2 :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)