Friday, December 30, 2016

Tatacara Pemakaian Lencana Sekolah 2017

assalamualaikum

jumaat yg mulia. jumaat yg penuh barokah. in shaa Allah...
keindahan ari ni moga berterusan lah sehingga bila2.
mana yg lom lagi settle urusan skola anak2 next year, kena la kot tgk balik list.
pe patut beli.
pe patut guna semula.
pe patut bayar.
alhamdulillah, saya da settle kan semua pembayaran yuran semlm, termasuk yuran bulan pertama izzat di tadika baru 😃.
di mana? nanti next next entry saya share ye.

Tatacara Pemakaian Lencana Sekolah 2017
last 2 weeks, adik saya wasap. adik saya seorang guru di Selangor.
sib baik la ada sorang warga pendidik dlm keluarga. 
byk dpt update khas utk persekolahan 👌

and alhamdulillah, tudung skola kakak da pun selamat dicuci.
yg penting, lencana & tanda nama di kedudukan yg sgt betul.

Tatacara Pemakaian Lencana Sekolah 2017

saya tak jahit sendiri ye uolls. tempah hi hi hi...
cepat. and cantik.
so hanya tinggal nak gosok aje. tudung anak2 dara saya memang saya prepare byk.
warna putih, kan... mudah kotor.

okeh. tu jer nak share info.
bye!

Photobucket

2 comments:

  1. Terima kasih kongsi.
    Kalauu tak Mrs.A tak alert pun.

    ReplyDelete
  2. Isshhh... Masalah nyer xde pun cikgu maklum kan...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)