Jan 11, 2017

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada

(9:30 pagi)
assalamualaikum frens...

nak share 'perabot' baru di bilik kakak2.
projek d.i.y jugak ni.
tahun baru, bilik pun berwajah baru dgn brg2 baru.
ni hah ~ beli kat lazada RM21 😍.
nama nyer panjang, kat bwh ni, boleh la uolls google dlm website lazada if nak membeli...
dek kerana rimas dgn almari kakak2, then ternampak plak organizer ni kat meje ofismet, terus la beli kat lazada.
tak brape susah la nak d.i.y.
kalau saya boleh, uolls mesti boleh jugak 👌.

Sarria creative wooden DIY Make up Collection Organizer Jewelry Storage Box,Romantic Desktop Storage (Flower)
D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada
ada instructions.

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada
gegetah pelengkap.

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada
ni bila kita da masukkan parts, mcm buat jigsaw puzzle.

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada
so fungsi gegetah tu ialah mengetatkan part sambungan tu.
if not, sedikit longgar la nanti organizer.

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada

D.I.Y : Organizer @ Jewellery Box @ Lazada

kebetulan ada 2 anak dara, kan.
hmmm getah rambut la, sepit rambut la, sikat rambut la, brooch la, ...
memang excited la dara berdua tu bila mana kita kata organizer tu untk diorang.

okeh. moga beri manfaat 😍.
bye...

Photobucket

16 comments:

  1. cumel kotak bunga-bunga, vintage kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg berkenan. flowery gitu :)
      utk anak2 girl kan.
      tapi byk lagi kaler lain, mila...

      Delete
  2. Cantiklah organizer box nie, aritue ada jugak terfikir nak beli tapi asyik tangguh2 jea.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan ari tu ari gaji.
      laju jer la transfer, syikin :)

      Delete
  3. cantik organizer ni nak beli jugak lah. :)

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaaaa... Agaqnya ade lagi tak kat lazada? hehe

    ReplyDelete
  5. awww comel! suka dgn coraknya..😍

    ReplyDelete
  6. Singgah tengahari... =) Saya tag nama akak yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

    ReplyDelete
  7. Cantik bebunga memang sesuai sangat utk anak dara:)
    Eh.. utk kita mak-mak pun cantik jugalah kakak tengok
    Boleh buat utk letak sudu/garfu pun cantik letak kat dapur kan..

    ReplyDelete
  8. eh cantiknya. saya kalau bab bunga ni...mulalah
    nak beli jugalah organizer camni
    cantik nampaknya

    ReplyDelete
  9. Hihi.... anak dara ni mmg mcm mcm aksesories. Kalau tak disediakan tempat gini memang meratalah diaorang letak

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)