Wednesday, January 18, 2017

Wordless Wednesday : Cuti Perayaan 2017 Terlajak Best :-)

Cuti Perayaan 2017 Terlajak Best
Photobucket

14 comments:

  1. kan best kalau cuti perayaan bersambung dnegan weekend.. hehe!

    Kerja Dari Rumah dengan iLancee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. aida da amik cuti dah.
      lepak umah ajer dgn anak2 :)

      Delete
  2. suka n seronok sgt kalau dpt extra cuti weekend kan?

    ps...ah ah, Ayu kat bangkok dah..transfer ke sana :-)

    ReplyDelete
  3. Siapa yg tak ada kalender boleh copy and paste ni.

    ReplyDelete
  4. mark calendar dah...haha
    tapi mark aje, takde planning =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. as at now, aida xde plan.
      but tgh mencari2 idea ler ni.
      yg pasti tak kuar melaka la, YY.
      takut highway jem teruk :)

      Delete
  5. Wow...banyaknya cuti.
    follow sini ya..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  6. hi, saya singgah sini follow awak :)

    ReplyDelete
  7. boleh plan sesiap kan bila nak pergi holiday hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.
      tapi tu la.
      kalau la tau CNY ni cuti panjang gini, awal2 ari tu da plan :)

      Delete
  8. Hihi..... bab cuti ni mmg best. Lagi lagi bila kita keje. Time nilah dapat merehatkan diri.

    ReplyDelete
  9. yeayy..cutiiiii bestnya..kalau cuti sepanjang tahun kan lagi terlajak best

    ReplyDelete
  10. Yeah!! Boleh g dating.. hehehe.. tahun nie dating kena waktu anak cuti sekolah..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)