Tuesday, February 07, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

(1.08 ptg)
assalamualaikum...
mood join giveaway ari ni 😍

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

blog ni milik Aida Hanafiah.
nama pena / nama alamaya / nama glamer ialah adianiez AIDA.
'adianiez' tu ialah gabungan nama saya & mr.asben.
and ia da digunakan since tahun 2000 kot, lebih kurang la. time berchenta gitu.
blogger Melaka Bandaraya Bersejarah .
saya bekerja. saya da kawin dan ada anak 3 org.
so blog ni lebih kurang blog mak-mak la gitu uolls.
tapi takde la dok citer hal mak-mak jer.
hal alam sekitar pun ada. hal semasa pun ada.
hal politik takde!!! hal org takde!!!
sebaik mungkin prevent diri utk tak citer pasal buruk org lain.
mau maintain kesucian blogging environment 👍👍👍.
sekian 💓💓 bye...

Photobucket

20 comments:

  1. salam kenal aida... bercinta tahun 2000, maknanya dah lama la kan? Takde ke kisah mula kenal ngan cik asben ke, nak jugak tau.. hehe (TQ SUDI JOIN, GOODLUCK)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye, siti.
      lama dulu.
      masa tu blog ke fb ke wifi ke lom wujud!
      hi hihi...

      Delete
  2. Good luck! betul tu, bab politik dan hal orang lain tu seboleh2 nak elakkan.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, dalam banyak2 laman sosial rasanya alam blog paling innocent dan tak ramai bash orang, kalau nak cerita pasal viral semasa pun mesti selitkan pengajaran. itu seronok berblog kan akak.

    Selamat berkenalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan dari akak juga ye.
      kat blog ni kita boleh kawal skit kalau ada komunikasi 2 hala.

      Delete
  4. gud luck.. mana tahu ada rezeki kan

    ReplyDelete
  5. antara blog yang saya suka singgah ;)

    ReplyDelete
  6. singgah sini.. :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  7. good luck..singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  8. Good luck! macam la pulok GA ni

    ReplyDelete
  9. goodluck! singgah dari ga yang sama :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  10. good luck & singgah sini :)

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  12. gudluck..CCL dtg sini follow blog sis ... #954

    ReplyDelete
  13. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum kak. Salam perkenalan. Akak melaka kat mana. Saya pun duk melaka juga. Hihi semoga boleh berkawan 😃

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)