Sunday, September 17, 2017

Ambi Pur | Al Kisah Lubang...

assalamualaikum...

ari ni kisah simple jer nak share.
😃  kisah lawak la jugak. sebab time perkara ni lalu di timeline fb saya, saya tergelak ha ha ha ha...

ni cara saya.
sejak saya kenal Ambi Pur type gini, sejak tu gini la cara saya 😆

rupa-rupanya...
ni saya printscreen dari fb.

surely uolls semua da tau dah pasal ni.
kuasa viral. by now mesti semua dah guna cara yg btol kan? 😄😄
tapi... saya masih musykil. mana satu yg btol sebenar nyer?

hah.... rumah saya dah guna cara yg viral tu.
tapi... ikut instruction kat bekas tu, cara yg dikatakan salah tu adalah yg btol uolls 😕

hmmmm da guna cara yg tebuk bulat di bahagian atas tu.
and... ok. harum aje suasana. means, ok la cara yg diviralkan tu.
maybe boleh kot jimatkan ambi pur ni. tahan lama skit... kata nyer. kita tgk dulu camne ekk.

bye. have a nice sunday 💚

2 comments:

  1. Hahaha... Saya xpernah guna ambi pur yg nih... Biasa yg spray tu... Ok ker yg nih? Lubang tu senang ker nak tebuk ?

    ReplyDelete
  2. Yang lubantg tu katanya lebih jimat dan tahan lama kan..
    Kaalu guna cara macam dekat bekas tu, ambipur tu cepat habis..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)