Thursday, September 07, 2017

Student Mode | Activated :)

assalamualaikum.
hari yg sgt baik pagi ni. alhamdulillah...
and yes, saya ada di rumah pagi ni 😃. was preparing breakfast utk anak-anak dgn happy.
takde la rushing nak kuar rumah anta diorang and thinking of racing nak ke opis.
tapi utk minggu ni aje la... next week tak la tiap hari ada di rumah.
kelas dah start. in shaa Allah. moga dipermudahkan.
STUDENT MODE HAS BEEN ACTIVATED uolls. utk lebih kurang setahun setengah.

STUDENT MODE | ACTIVATED :)

STUDENT MODE | ACTIVATED :)

STUDENT MODE | ACTIVATED :)

isnin lepas, alhamdulillah, selamat la saya daftar diri. bertapa sebentar mencari ilmu.
berehat sebentar dari kesibukan alam kerja. beralih arah kpd kesibukan sebagai student.
excited!
tapi nervous!
dgr taklimat from lecturers, hati jadi berbolak-balik plak.
terasa mcm salah arah plak 😁😁😁  mcm nak balik keje kat opis plak 😂😂😂.
tapi... tu la. melangkah ke depan jer la. peluang keemasan belajar ni, jgn sia-sia kan.

itu yg blog ni pun tak update lebih kurang setengah bulan.
di hari-hari akhir kat opis, keje melambung byk. terasa masa tak cukup dari 8 pagi - 5 ptg.
nak serah keje, something tak mudah.
tak nak la bila kita da takde opis, kita ni jadik bahan maki hamun org.
nak dikenang dan didoakan selalu 😎

orait. ni jer dpt nak update kat blog ni. da nak kul 9 pagi. lotsa things to do before tghari.
then, preparing lunch. amik kakak-kakak skola. angkat baju. lipat baju.
moga lepas ni, saya dpt la blogging dgn lebih aktif.
back to blogger life and dpt blogwalking dgn lebih selesa... in shaa Allah.

12 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga dipermudahkan semua urusan...

    ReplyDelete
  2. berserinya muka nak pi belajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha...
      nampak tak mcm muka student, fida?
      boleh tak bergaul dgn adik-adik junior yg muda belia? ha ha ha ha...

      Delete
  3. Tahniah ya, Aida! Rajinnya sambung belajar. Semoga mode rajin belajar tu berkekalan selama setahun setengah hendaknya. Bukan mudah bila dah bekerja, berkahwin, beranak-pinak ni nak sambung belajar. Saya antara yang tak sanggup ^_^

    Jadinya sekarang ni Aida bercutilah ya sementara menyambung pelajaran ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes MD. amik full time.
      3 hari kelas. 4 hari surirumah.

      Delete
  4. Bestnya sambung belajar. tahniah. harap satu hari nnti masa sy plak tiba :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah!!! rajin Aida sambung belajar.
    Semoga tercapai apa yang dicita-citakan.

    ReplyDelete
  6. Tahniah aida..semoga terus bersemangat mengejar cita-cita..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)