Tuesday, November 07, 2017

Sebarkan Kebaikan | Fikir Yang Baik-Baik Aje

assalamualaikum 💟

rindu blogging... terasa gatal tangan ni nak blogwalking.
namun, idea sedang mencurah-curah. menaip assignment 😅.
dari semalam hingga ke petang ni hah, memang tak nak lari tumpuan.
blogging ni ada hantu besar! once terjebak, memang berjam-jam la stuck karang.

saya sengaja mengurangkan post status di fb. lebih baik diam dari byk taip perkataan di fb tu.
tapi tadi saya update status ringkas ni. terasa nak update plak kan hi hi hi...


tidak ditujukan kpd sesiapa... tidak ada sebarang occasion... but itulah yg terlintas di fikiran pagi tadi.
melihat cuaca sepanjang hari ni baik-baik saje. alhamdulillah.
sedangkan di utara tanahair sedang bergelut dengan banjir. moga tabah la ye semua di utara.

kita fikirkan perkara yang baik-baik saje.
in shaa Allah perkara yang baik itulah yang akan datang kepada kita.
barulah hidup kita jadi baik-baik saje. 

yeszaaaa...

ok sampai sini aje update dari saya untuk hari ni.
nak ajak anak-anak gi beli burger. my beloved mr.asben takde rumah, saya sibuk dgn assignment, mlm ni dinner burger ye anak-anak 😄.

💟bye... 

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)