Wednesday, November 08, 2017

Sambung Belajar | Mencari Masalah

assalamualaikum...
salam sejahtera 😍

alhamdulillah. selamat da siapkan satu draf assignment. nak consult lecturer dulu jumaat ni.
moga ok ok la hendaknya.
moga mengena la apa yg dah saya siapkan. by end of this month dah kena siap 3 assignment sepenuhnya.
disember akan start dgn presentation. ni baru siap 1 ?! 😥

Sambung Belajar | Mencari Masalah

ni baru separuh dari buku yg saya dah pinjam dari library.
setakat ni la. memang akan kena pinjam yg lain. setiap naskhah rujukan berbeza isi kandungannya.
memanglah kalau taip je di carian google, zassss berpuluh keputusan carian maklumat.
tapi tu la. takkan sama dengan isi kandungan naskhah buku-buku ilmiah semua tu.

at first agak kekok nak start tau. aduhai...
tapi tu la. sehari demi sehari... bergaul dgn classmates. amik semangat.
sharing ideas. sharing experiences...
alhamdulillah 😌.  tahu la camne nak habiskan writing assignment...

da 2 bulan saya menjadi student sepenuh masa.
da 2 bulan setiap minggu saya masuk kelas, berguru dgn 3 org lecturer yg berpengalaman.
da 2 bulan saya belajar byk perkara baru berdasarkan pengalaman 3 org lecturer.
bukan sekadar mengajar, but more to knowledge sharing.
moreover, di peringkat ni kami tak masuk kelas utk mengambil nota. tiada suapan maklumat ke mulut ye. beyond that.
and it is amazing...

ada lebih kurang sebulan setengah lagi utk menghadapi exam plak. OMG 😓😓😓...
exam after 15 years korang..... errrrrr saspen nyer...

ok la. setakat tu corat-coret ni. da share rasa dan luahan hati, legaaaaa...

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)