Saturday, February 03, 2018

Top Commentator Blog Adianiez ::: January 2018

assalamualaikum πŸ’ž
salam sejahtera. moga semua readers sihat-sihat belaka..
ke mana weekend ni? saya jengah luar tingkap tu, cuaca sgt cantik menarik di Bkt Katil ni.
sesuai sgt la kalau nak plan ke mana-mana 😊.

indah nyer hari ni, begitu juga la indah nyer berita blog ni nak sampaikan.
to Sha, tq sebab tak jemu klik ke blog Aida yg ntah hape-hape ni.
ni hadiah kecil molek dari Aida. moga friendship online kita terus kembang selamanya, in shaa Allah.

Top Commentator Blog Adianiez ::: January 2018

Top Commentator Blog Adianiez ::: January 2018

saje suka-suka nak kasik hadiah.
saya pun blogging tenggelam timbul. sementara aktif ni, kasik la hadiah penghargaan kpd tukang komen terulung bulan lepas.
utk February, ada ke lagi hadiah utk top commentator? in shaa Allah πŸ˜„.
tq kpd sembilan lagi friends yg sudi menitipkan komen. i πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ u lah...

13 comments:

  1. kaksha memang rajin komen & update blog! Tahniah kaksha :D

    ReplyDelete
  2. Hee kak sha memang pengomen tegar. Tak boleh disangkal lagi. hehe
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Sukanya.. Sukanya.. Tq Aida.. Tq banyak-banyak..

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Sha,eh nama zumal pun masuk carta ye

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak Sha, dan pada semua yang masuk dalam list tue.. hihi saya jea yang tak konsisten..

    ReplyDelete
  6. Wah! semoga rezeki Aida yang memberi akan bertambah-tambah lagi. Mrs. A tumpang excited hehehe...

    ReplyDelete
  7. ritu byk kali da dok dekat akmal kak aida
    tapi xakif sgt blog.. kalau tak ade kesempatan boleh jmp kak aida kt sane

    ReplyDelete
  8. nanti cikyan msuk carta ni ehh.. nak yg atas sekali..hahahahah..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)