Thursday, May 24, 2018

Day 14 ::: Who Are You?

assalamualaikum 😊

byk perkara kita nak jadik, kalau la mampu.
nak kaya. nak senang. nak meriah.
tapi tu la... setakat mana?
nak bercerita tentang diri kita. who am I?
kalau boleh nak cerita yg elok-elok aje. yg best-best aje. yg marbeles.
tapi tu la.
setakat bercerita aje. hakikatnya, dlm rumah kita, kita yg tahu kan.


Day 14 ::: Who Are You?

saya la tu ☺👆

lama da tak sarung uniform keje. hampir 9 bulan.
saya seorang yg s.y.m.p. kepada institusi kerajaan.
Saya Yang Menurut Perintah
tapi sgt tak suka citer pasal keje dlm blog. sulit 😅 😄.
lagipun blog is for santai-santai kan. pe hal nak citer pasal keje plak kan...
cakap pasal "Who are you?", dlm blog ni da bertahun kot citer pasal diri sendiri & famili.
tak asing lagi la sape saya.
and dah 13 challenge sebelum ni, korang boleh klik to know me better 😉.

👋

3 comments:

  1. Bila akak pakai uniform, wajah akak hampir sama dengan kawan rapat saya, seorang penguasa bomba yang kini bertugas di Akedemi Bomba di Tronoh, Perak..hihi apapun segak la akak pakai uniform nie.. Salute pada akak..

    ReplyDelete
  2. Ada benda boleh cerita, ada benda kita kena simpan kan Aida.. Tambah kalau berkaitan kerja dan sulit..

    ReplyDelete
  3. betul tak semua cerita perlu dicerita kan nice blogging challenge 💕💕

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)