Wednesday, May 02, 2018

Day 2 ::: Your Favorite Movie

assalamualaikum... salam sejahtera.



2 mei = day 2 😎
susah nak buat ni. sebab saya takde favourite movie.
waktu keje, jarang layan tv. 
sekarang tak keje, on aje tv tu sekadar buat bising. still takde addicted to any movie / drama.
saya prefer radio than tv.

tapi, demi nak menjawab challenge ni.
apa yg saya boleh fikirkan sekarang ni ialah secara general nyer ialah Hindi movies.








apapun tajuk. lakonan Shah Rukh Khan especially... saya boleh layan berkali-kali.
kalau takde sgt citer nak tgk, saya on YouTube and layan video Hindi songs.
most of the songs yg saya dgr saya dah tau dah pe maksudnya 😃. so memang boleh fefeeling la...
semua is favorite. tak boleh pilih hanya satu hi hi hi...
Hindi movie ni pada saya is sesuatu yg enjoy. lagu... pemandangan yg indah.
mungkin pada yg tak suka citer meleret-leret, takkan jatuh cinta dgn Hindi movies lah.

ok. tu jer utk Day 2.
👋

6 comments:

  1. SK feveret saya jugak..tak pernah tinggal tengok cite dia...semua tengok itu zaman sekolah memang melorat zaman tu.

    ReplyDelete
  2. Semua cerita ini saya dah tengok.. Kikiki..

    ReplyDelete
  3. kuch kuch hota hei tkde dlm senarai..hehe...mmg kalo ada Shah rukh khan ngan kajol suka tgk

    ReplyDelete
  4. kabhi kushi kabhi ghamm..3 kali saya pergi tengok di wayang, memang layanlah kalau ada di tv pun masih tengok lagi

    ReplyDelete
  5. Hahaha sy pun dr dulu minat Hindi kak,, terutama salman khan dgn amir khan

    ReplyDelete
  6. hahahaha kita ni geng rupanya :P

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)