Saturday, June 23, 2018

Day 30 ::: A Photograph Of Yourself Today + Three Good Things That Have Happened In The Past 30 Days

assalamualaikum...


syawal ke9. hari ni beraya mood is on.
5 hari lepak rumah Emak. esok da kena balik rumah. anak-anak dah nak skola. kak Nurin balik asrama sok ptg...

myself today di tepi pantai. pepagi dah bwk anak-anak mandi laut kali ketiga 😎 
settle anak-anak mandi pantai ni, terus nak beraya ke Tampin.

Ramadhan & Syawal... 
bukan 1... bukan 2... bukan 3...
terlalu byk perkara baik yg berlaku. 

PERTAMA
dpt jumpa semua anak-anak sedara both sides. melayan kerenah mereka. anak-anak buah yg da dewasa, dpt dok bersama & berborak. happy me, jadi mak sedara yg sporting 😊. 

KEDUA 
my mr.asben puji my performance kat rumah Emaknyer. kami kan beraya sana dulu. 
apakah pujiannya? biarlah rahsia... 
rasa semangat! 
rasa best! ha ha ha... puji depan anak-anak plak tu. flower sgt 💙💚💛💜. 

KETIGA
masih dpt luang masa dgn Emak Abah & Mami (mak mertua). alhamdulillah... bila AidilFitri ni, org tua lah yg jadi tempat kita berkumpul.

orait. selesai sudah challenge by AzahRahaman ni.
lari dari time yg di set kan awal-awal dulu. tapi tetap dihabiskan...
mau bersiap-siap. kemas brg. 
mau menghala ke Tampin, beraya. lepas tu, terus balik Bkt Katil my home sweet home.

have a nice weekend korang 😃...

9 comments:

  1. Seronok raya bila dapat bersama yang tersayang dan juga berjumpa sanak saudara.. Memang raya jadi lebih bermakna..

    ReplyDelete
  2. Raya pertama kami di Pulau Sebang, Tampin.. ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya..singgah sini

    ReplyDelete
  4. best bila dapat beraya dgn org yg kita sayang :)

    ReplyDelete
  5. wah seronok tu bila mendapat pujian dari suami kan

    ReplyDelete
  6. Dah settle dah challange ye ... Congrat Aida, lega dah kan....
    Tp bab dipuji tu mmg flower sangatkan hahahah....tambah lagi buah hati yg puji

    ReplyDelete
  7. Wahh, ini kira Aida dah completed the challenge la kan,..Tahniah!

    ReplyDelete
  8. Tahniah berjaya completekan challenge tu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)