Saturday, July 14, 2018

Keluarga Besar | Bertahun-tahun Baru Separuh Complete Semua Dalam Satu Gambar

assalamualaikum 😍

hari raya pun dah berakhir semlm... alhamdulillah. mlm tadi pun semalaman beraya dan berborak dgn jiran-jiran.
semoga kita di panjang umur agar dpt bertemu Ramadhan & Syawal yang berikutnya.
i love hari raya.
sebab tu lah suka nak share satu happiest moments ni.
ia berlaku hanya di hari raya... AidilFitri dan AidilAdha.
sebab hanya pada hari-hari istimewa inilah semua akan ingat utk balik kampung 😆.

Keluarga Besar | Bertahun-tahun Baru Separuh Complete Semua Dalam Satu Gambar

Keluarga Besar | Bertahun-tahun Baru Separuh Complete Semua Dalam Satu Gambar

kenangan ini akan tersemat di ingatan selamanya...
memang havoc rumah bila semua berkumpul.
tak kisah la apa masalah yg kami ada, tiba-tiba semua masalah tu hilang...
kami 8 beradik, 7 daripadanya semua da ada famili sendiri. yg bongsu, lelaki, masih belajar.
semuanya di Selangor tau. saya sorang aje masih setia di kampung, Melaka Bersejarah...
so, kalau nak berkumpul, memang saya & famili la VVIP nyer. kami ada, baru on semua...

keluarga sebelah mr.asben kecik aje. mr.asben 3 beradik. ketiga-tiganya dah berkeluarga. dan kedua-dua abg ipar saya menetap di Selangor jugak tau hi hi hi hi 😀.
tapi, kalau dikumpul-kumpulkan sekali dgn anak-anak kami, jadik la havoc jugak. thn ni tak dpt bergambar full sekeluarga ramai-ramai.
happy. penuh dgn gelak ketawa. melawak. bergurau dan sebagainya...

Keluarga Besar | Bertahun-tahun Baru Separuh Complete Semua Dalam Satu Gambar

💖

10 comments:

  1. Betul tu, Tarot pon jarang jumpa family sendiri sebab semua dah dok jauh2...bila dapat berkumpul seronok betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila da bekerja, berkeluarga... arah memasing lah kan.
      time raya lah kita bersatu dan berkumpul semula. enjoy.

      Delete
  2. bestnya keluarga besar, sha ada dua org je huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik pun boleh meriah, sha.
      mcm side asben aida, 3 org.
      tapi bila berkumpul, meriah nyer sama aje.

      Delete
  3. wahhhhh ramainnnyaaa..bestkan dpt selfie satu keluarga..

    ReplyDelete
  4. Meriah betul keluarga akak, memang best kan bila berkumpul beramai-ramai, kan.. Mesti ada banyak citer yang nak dibualkan..

    ReplyDelete
  5. fuhhh separuh gambar pun dah ramai dan meriah dah tu kak aida

    ReplyDelete
  6. Keluarga ramai memang syok bila berkumpul..

    ReplyDelete
  7. meriahnya bila semua dapat berkumpul tu. masa itulah nampak ruang tu sempit sangat hikhik

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)