Tuesday, July 10, 2018

Throwback | Top Commentator Blog Adianiez

assalamualaikum...

good morning 😍
setiap awal bulan, rata-rata entry blogger adalah memaklumkan tukang-tukang komen yg paling top di blog masing-masing.
mcm saya ni hah, 3 bulan tertangguh nak buat announcement ni.
pohon maaf kpd 3 blogger yg terpilih mendpt gift dari Blog Adianiez.
namun... personally saya da pun roger diorang bertiga and gift telah pun diorang terima.
amanah...
selesai dah before raya ari tu 😎  πŸ˜„.

Throwback | Top Commentator Blog Adianiez
3 gift utk 3 org yg bertuah...

Throwback | Top Commentator Blog Adianiez
MAC 2018

Throwback | Top Commentator Blog AdianiezThrowback | Top Commentator Blog Adianiez
APRIL & MEI 2018
(cabutan bertuah)

***
Mac : Zumal
April : Farhanna
Mei : Ejulz
***

ptg nanti in shaa Allah saya annouce barisan commentator Jun yg ohsem lagi wonderful!
gift pun da ada alhamdulillah... barulah berani nak announce hi hi hi πŸ˜‰...
pun saya guna cara cabutan bertuah. kali ni Izzat yg buat cabutan.
kiranya dicabut nama yg pernah dpt gift dari Blog Adianiez, tetap dia yg akan dpt juga.
da namanya 'bertuah' kan. sape la saya hendak menidakkan ke'bertuah'an dia πŸ˜….

😎😎 πŸ‘Œ

19 comments:

  1. Tahniah buat mereka yang terpilih

    ReplyDelete
  2. wahh untung la sapa yang bertuah tu ya..

    ReplyDelete
  3. Wahh..tahniah pada semua top commentor..πŸ˜‰

    ReplyDelete
  4. Jemput singgah entry terkini ejulz :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/konflik-seorang-pengkomen-tegar.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/ajal-tidak-lambat-sesaat-dan-tidak.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/top-komentor-sepanjang-zaman.html

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  5. tahniah yang terpilih ... container colorful, cute lagi ...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah buat yang bertuah tu

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua yang pernah menang dan bakal menang
    hehehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada semua yang bertuah dan tukang komen yang rajin..

    ReplyDelete
  9. Terima kasih beri hadiah yang sangat besar pada zumal ni. Hehehe, nanti nak review special sikit dengan menunya sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Zumal.
      pasti best hidangan nyer nanti.
      suka hati if hadiah tu beri byk manfaat :)

      Delete
  10. tahniah semua :) tak sangka pernah masuk list top 10 kat sini ye

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)