Sunday, August 05, 2018

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

assalamualaikum 😊

salam dihulur di pagi-pagi Ahad.
tiada apa yg diharapkan, melainkan, dipanjangkan doa agar kita dimurahkan rezeki dan dilimpahkan dgn nikmat kesihatan yang tidak berpenghujung.
aminnn...
kami sekeluarga sarapan mee segera goreng mamak style. teh o panas.
tak ke mana hari ni. kakak-kakak buat homework. baca buku skit pepagi Ahad. esok da skola...
pagi ni, tak dpt riadah di taman. misi gaya hidup sihat tergendala genap 7 hari.
moga esok pagi dpt bermula kembali. badan pun da sihat alhamdulillah 😊. takde pun timbang berat lagi sejak 2 minggu lepas.
masih nak teruskan dulu exercise ni selama 4 minggu, then baru nak timbang 😅.
hah???!!! heboh la ckp pasal gaya hidup sihat, tapi ni hah 👇👇👇 terbentang makanan tak sihat 😆😆😆.
releks korang. ibu & ayah nyer aje diet. tidak utk anak-anak ye.
anak-anak masih bebas makan apa saje, selagi ibu ayah mampu membayarnya.
ni pun bukanlah gambar terbaru korang. throwback few weeks ago.
nak dijadikan cerita, gambar semua ni masih ada dlm memori phone. at first tak nak share kat blog pun.
tapi tu la, berkaitan dgn birthday Izzat, sabtu 2 minggu kami dinner di Pizza Hut. favourite place to celebrate birthday.
tapi kecewa... hmmmm GST da 0%. tapi harga semakin mahal! option hidangan semakin kurang utk kami 5 sekeluarga 😔.
sedih sgt. tak brape meriah anak-anak makan. menjelma SST 10%  nanti, camne lah...

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
delivery within 30 minutes 👍

sebab tu lah, up kan gambar Domino's Pizza ni. sebab kalau anak-anak nak menikmati pizza di rumah, saya prefer order Domino's Pizza than Pizza Hut.
seingat saya, time ni beli 3 regular pizza & 1 Cheesy Four. harga pun affordable.
memang puaslah anak-anak makan.
semua tu sampai aje kat rumah, terus makan panas-panas. cheese nyer wow 💥💥💥 melt dlm mulut!

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
Aloha Chicken

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
saya suka order New York Crust. tak tebal dan tak nipis.
just nice. kak Nurin & Syuhada prefer yg ni dari yg lain 😍.

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
Simply Cheese

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
Beef Pepperoni

then, wajib la order sides kan. tiap kali order pizza confirm saya akan try semua side order.
merasa. menikmati makanan.
masa tu saya order Cheesy Four. biasanya kami order Fabulous Four 😅😅.

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

kelmarin dpt plak flyers baru dari Dominos Pizza 👇👇👇.

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

dah tau dah...
dah tau dah...
hadoilah... Dominos Pizza. menggoda betul lah! kak Nurin & Syuhada da request pembelian.
hu hu hu hu... 
ptg semlm, balik dari kenduri di kampung, plan nyer nak singgah dominos pizza di bandar Tampin.
tapi, sebab da lewat ptg sgt, terus pecut balik Bkt Katil.
nanti-nantilah ye kakak-kakak... ada la rezeki kita nanti 😃.

korang-korang yg teringin, boleh la call for delivery. 30 minit jer maksima masa menunggu.
makan panas-panas pizza tu, sedap!!!
then layan dessert aneka lava cake dominos. syooooooooorrgaaaaaaaa 😋.

👌

24 comments:

  1. Wahhh, lamanya sy x makan dominos pizza 😍

    ReplyDelete
  2. Suka yg crust nipis hehe.. Hah smlm ada event yg dessert blueberry tu tp xdpt pi sbb ada kenduri

    ReplyDelete
  3. Ala.. sini tak ada delivery.. nantilah pergi..

    ReplyDelete
  4. Saya pun prefer Dominos to Pizza Hut. Paling suka tuna temptation 😊

    ReplyDelete
  5. ...tapi dessert baharu Dominos belum cuba lagi 😊

    ReplyDelete
  6. Saya pun prefer lagi dominos daripada pizza lain. Selalu memang order online je. And dessert baru dieorang tu memang favouriteeeeeee. Setiap kali order dominos mesti kena beli bluberry cheese tu

    ReplyDelete
  7. Gimme five! Sally pun mmg akan order simply cheese dengan NY Crust je sellau...x suka hand tossed sbb tebal sangat...akak cuba la cheesecake tuu...sedap! Sally pergi masa launching dia..makan panas panas mmg besttttt

    ReplyDelete
  8. wow cheesenya tu yang bikin mulut asyik nak makan haha.

    ReplyDelete
  9. arrrr dominoss sedapnya, selalu beli kalau ada voucher promosi tuh murah time tuh

    ReplyDelete
  10. Alamak...godaan apakah ini...beef pepperoni tu all time fav SA dan Dania..terus rasa nak belanja family makan pizza plak..sedapnyaaaa

    ReplyDelete
  11. Arrgghh, tengok lapar terus dengan dominos..dekat rumah ada dominos..haishh..menggugat betul..lama tak makan dominos ni..

    ReplyDelete
  12. Me myself pun mmg pilih dominos than pizza hut. Taktahu la the taste mmg different and new york crust pun my fav! As u said tak tebal tak nipis. Just nicee

    ReplyDelete
  13. Sedapnya lama tak makan Dominos bila lah nak dapat belanja banyak macam ni hehehe teringin juga ada orang hantar kat rumah kita wakakakka...

    ReplyDelete
  14. Minggu lepas saya dapat join event launch Blueberry cheese cake lava cake tu, Ya Ampun sedap giler makan panas2 masa tu

    ReplyDelete
  15. Alamakkk..time ni le pulak baca sal Dominos ni, kan dah terlioq di buatnya. Sis ni pantang tengpk..mesti nak, sedangkan baru je beberapa hari lepas makan dominos ni..hehehe

    ReplyDelete
  16. Lama
    Dah x makan dominos. Rindunya. Paling suka classified chicken dengan crust new york mmg sedap yg amat

    ReplyDelete
  17. Dominos memang sedap dan berbaloi kalau beli.cheese banyak.walaupun sejuk still boleh makan dan soft jer

    ReplyDelete
  18. Ya Allah cheese dia tuuuuu. Cheesy Four tu Nad dah pernah makan dah. Memang sedappp. Roti dia je pun rasa sedap hahah.

    ReplyDelete
  19. Sya suka dominos lagi dari PH..Pizza hut makin lama makin mngarut dia punya servis..harga n pizza nya..mcm x berbaloi

    ReplyDelete
  20. dah lama tak makan dominos.. yeke harga makin mahal? tp sebenarnya GST tu yg buat harga makin mahal sbb dikenakan pada setiap peringkat urusniaga..

    ReplyDelete
  21. Dominos pizza mmg tak jemu mkn...dpn umah kak jer kedai dominos pizza

    ReplyDelete
  22. Memang best dominos ni. Tarot juga selalu makan domino kalau ada kupon

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)