Monday, January 14, 2019

Bila Buat Keje Last Minit | Bin Jadi Binti

assalamualaikum 😃

alhamdulillah. pagi tadi da settle paper exam yg terakhir semester ni.
bersyukur sgt semua settle dgn sukses. alhamdulillah...
da boleh la bercuti dgn gumbira. sehingga pendaftaran utk next semester februari kelak.

so. sedang layan Majalah3 di TV3, on la laptop.
jengah-jengah blog yg dah merudum keaktifan meng'update'nya.
one by one komen di approve.

😱😱😱 terperasan komen Cik Nor 👇👇👇.
kelam-kabut on the spot buka beg skola Izzat. ya Allah 😆😆😆.

sungguh tajam mata Cik Nor ekk...

Izzat ber'binti' lah pulak. hadoi lah si Ibu oii 😅.

ni la bahana nyer buat keje last minit.
then, keje nyer copy & paste. dasar pemalas ha ha ha ha nak cepat ler tuh.
copy nama kakak nyer, tukar kpd nama adik lelaki nyer. ber'binti' la si adik lelaki nyer...
sendiri gelak. dan digelakkan oleh Syuhada 😆😆😆.

weekend ni nak kena pinjam correction pen kak Nurin.
semua buku ada lagi kat rumah. 2 buku latihan jer pada Muallimah di skola.
later lah di correction pen kan 😅.

maka para ibu, jgn jadik mcm saya. dah le last minit. nak cepat aje.
tak cek bebetul sebelum print and tampal hu hu hu hu hu...
tq la Cik Nor atas teguran. if not, sampai bebila Aida tak perasan!

...ok bye!

9 comments:

  1. hehe..sama2 kak..igt akak sj2 ltk..rupanya kelam kabut..xper blh btlkan semula..:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ada yang perasan dan tegur.

    ReplyDelete
  3. hahahaha aduhai 😂 sha pun selalu jugak buat sticker nama ni. main copy je tapi selalu check dulu

    ReplyDelete
  4. hahaha nasib cik nor perasan! Anyway kak aida selamat berehat sementara tunggu feb datang. Take care ye

    ReplyDelete
  5. Jadi kelam kabut kan kak kalau buat kerja last minit. Macam Rabia jugak kelam kabut kalau buat kerja last minit.

    ReplyDelete
  6. syukur ada yang perasankan kalau tak ntah bila aida nak perasan tu, takpe boleh dibetulkan semula

    ReplyDelete
  7. Allah.. bila nak cepat dan last minit kan Aida.. Macam macam boleh jadi.. Kikiki..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.