Saturday, February 23, 2019

Selamat Hari Jadi | Kak Nurin 14 Tahun

assalamualaikum 😊

Selamat Hari Jadi | Kak Nurin 14 Tahun

awal pagi tadi da wasap kak Nurin image 👆👆👆.
hari ni birthday dia yg ke 14 tahun. alhamdulillah.
kak Nurin membesar dgn baik dan sempurna 😌.

Selamat Hari Jadi | Kak Nurin 14 Tahun

this year kami celebrate di McD je. permintaan kak Nurin.
biasa nya kami ke Pizza Hut, makan besar.
dek kerana Pizza Hut da semakin mahal, tapi semakin tak sedap, agak nyer pasal tu la anak-anak dah tak nak ke sana.
McD tak murah. tapi diorang ada pilihan tersendiri. dan confirm lebih sedap la kan.
pilihan mereka di hari jadi mereka. mr.ayah tolong bayarkan jer.

doa saya setiap saat agar anak-anak saya sihat sempurna dilindungi Allah setiap masa.
diberikan akal fikiran yg tajam, minda yg tenang dan hati yg submit sepenuhnya kpd Allah.
sentiasa rasa cukup dgn apa yg ada.

😊😊😊

10 comments:

  1. Alhamdulillah.Selamat ulangtahun kelahiran Nurin.
    Selamat ulangtahun melahirkan AH..moga kedua-duanya sentiasa dilimpahi kasih sayang Allah SWT.Aamiin.

    ReplyDelete
  2. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat hari jadi Nurin . Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir kak Nurin.. Semoga kakak dikurniakan kesihatan yang baik, dan mempunyai ingatan yang tajam. Semoga menjadi anak yang solehah dan menjadi kebanggaan ibu dan ayah..

    ReplyDelete
  5. Sanah helwah Kak Nurin 14 Tahun semoga jadi anak solehah kebanggan ibu ayah

    ReplyDelete
  6. Happy bday Nurin. Semoga jadi anak solehah penyejuk hati ayah ibu.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...happy belated birthday Nurin!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...semoga kak Nurin terus berjaya didunia dan akhirat

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Happy belated birthday kak Nurin..
    semoga emnjadi anak yang Solehah..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)