Tuesday, July 23, 2019

Blogger Challenge No 1 | Introduction and your recent photo

assalamualaikum 😉

apa lah yg nak di introduction kan?
dari rupa paras blog ni dah tau lah kot...
ok ok ok... in short ye 😃.

  1. telah menaip di blog ni selama 10 tahun 3 bulan. tercetusnya Blog Adianiez ni adalah kerana pada masa tu, si penaip ni hah dilanda kebosanan tahap maksima di pejabat. masa tu bekerja dgn syarikat swasta, kerja byk hanya kadang-kadang. bila kerja tu dtg, 3-4 hari ngadap lah satu-satu fail tu. then 1-2 minggu free and easy. kebetulan masa tu ekonomi pun not so good lah... kot lah kan. tapi bukan lah blogger yg aktif. ikut mood. ikut masa. ikut peluang dan ruang. 
  2. menetap di Melaka ye. so, blogger Melaka, kindly tinggal jejak di kotak komen 👌. sape2 dtg Melaka, roger lah ye. mana la tau boleh coffee coffee di rumah kecil saya di pinggir bandar Melaka. in shaa Allah...
  3. adianiez tu hanya nama blog, nama glamer lah. nama sebenar Aida. 4 words only...
  4. umur? ha ha ha ha dah nak masuk 41 uolls. hakaq la sgt iolls ni ye. ibu kpd 2 org puteri jelita, 14 thn & 12 thn. tak ketinggalan putera bongsu yg handsome, Ijat the comel, 7 thn.
  5. yes, saya ibu yg bekerja 8-5 weekdays.
selebihnya, korang boleh la spend masa skit klik klik klik klik link entri yg lepas-lepas ye.

Blogger Challenge No 1 | Introduction and your recent photo
ni lah saya. phone canggih, so jadik la flawless ye wajah nyer. hakikat? hu hu hu hu 😄😄😄.
gambar paling baru lah ni hah... pagi khamis minggu lepas.
jumpa sawah padi, jakun sekejap! indah......


😊😊😊

9 comments:

  1. hai.. sy JDT Blogger tapi asal melaka.. hehe..salam perkenalan kak..
    jemput singgah blog saya www.ceriteraibu.com

    ReplyDelete
  2. Hai salam perkenalan kak aida 😝

    ReplyDelete
  3. Macam best je nak buat nieeehh... Kenal lg

    ReplyDelete
  4. Mantap kak...boleh la ajarkan saya yg baru nak merangkak ni..

    ReplyDelete
  5. ohh.. ada challenge ke ni? nak sahut ke tidak ni.. hihihi

    ReplyDelete
  6. hurm lama kan 10 tahun ...saya pun rasa macam lama juga baca blog Aida dari belum ada izzat rasanya

    ReplyDelete
  7. kampung husband kat Sg. Tuang, Pengkalan Balak

    ReplyDelete
  8. hai Aida.. salam perkenalan lagi..
    Semoga ada rezeki kita untuk berjumpa satu hari nanti.. Aamiin..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.