Thursday, July 04, 2019

Starbucks | Cocoa Cappuccino + Hazelnut

assalamualaikum...
salam sejahtera 😊😊😊.
ari ni terlebih produktif plak.
3 entri 😄😄😄.
sebab, terlanjur clear kan image dlm phone yg beribu tu, up terus lah dlm blog memana patut.

nak la bercerita.
Isnin lepas lapor diri di Putrajaya.
kebetulan adik bongsu, cuti semester. dia la jadi pemandu kereta bwk akak nyer ni ke Putrajaya.
agak lama la dia menunggu akak nyer ni hah.
separuh hari!!!
maka, akak nyer yg happy ni, belanja la adik kesayangannya apa yg adik nyer nak.
singgah Alamanda jap before berangkat balik Melaka. hamek ko... nak kopi stabak 😄😄😄.
akak nyer ni dah le kolot, tak pandai nak order order kat kaunter stabak tu.
alang-alang si adik nak, marilah akak belanja sambil belajar-belajar tentang kopi stabak.

Starbucks | Cocoa Cappuccino + Hazelnut
mine : hot cocoa capppuccino with additional flavour - hazelnut 😍.
adik's : java chip.

sgt betul lah pilihan saya.
sedap nyer lah - cocoa cappuccino, ada flavour hazelnut. alhamdulillah...
pahit nyer. manis nyer. harum nyer. complete!!!
puas rasa hati membayar kopi sedap gini 😍.

😎  👍

7 comments:

  1. ekin tak pernah minum air starbucks lagi, tapi boleh try ni next time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida ni pun sebabkan adik, ekin.
      if not, tak minum pun :)

      Delete
  2. kalau dana pun tak reti sgt nk oder starbuck nih, banyak sgt pilihan nya.... dh tak ingat dh apa nama perisa starbuck tuh hehehe...
    mmg rajin betul adik tu sanggup tunggu akak nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita.
      tak pandai nak order.
      tak kenal flavour :) hi hi hi hi...

      da nama nyer adik kan. akur la dgn kerenah kakak :) ha ha ha ha...

      Delete
  3. pergi mana2 pun Qekra suka black cofee jer Aida. tak tau lah nape tak suka yg lain tu.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lg g sturback hahaha

    ReplyDelete
  5. Macam tak pernah pergi starbak...ke tak ingat. Hihihi

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)