Monday, September 09, 2019

Shopee 9.9 Super Shopping Day | USB Rechargeable Mini USB Fan & Hand Held Portable

assalamualaikum 😉

korang byk ke shopping online? 😃
saya? first day of Shopee 9.9 Super Shopping Day saya grab dah lebih 4 brg tau.
murah.
free shipping if purchase more than rm9. berbaloi...

apa yg penting?
sila la tgk review penjual.
sila la baca-baca skit komen pembeli.
jgn terpedaya. 
byk kes penipuan berlaku di platform online sekarang ni.
scammer is everywhere.

👇👇👇
USB Rechargeable Mini USB Fan & Hand Held Portable

Shopee 9.9 Super Shopping Day | USB Rechargeable Mini USB Fan & Hand Held Portable
RM8.00 per unit.
saya beli 2 unit = free shipping 😍.


ada 3 mode kelajuan. sgt selesa.
ni kali kedua saya beli kipas sebegini. 
first time dulu, beli di expo mitc. berharga RM15. khas utk kak Nurin bw balik ke asrama.
al-maklum, sekolah lama, asrama pun lama... satu dorm hanya ada 4 kipas dinding 😕 😓.
kesian anak-anak... agak panas lah bila tidur mlm kan.
so, dpt la kak Nurin bersenang skit dgn adanya kipas kecik ni. hmmm... tapi, kipasnya dah rosak!!! ntah apa yg Izzat buat, kipas dah patah leher.
di Shopee hanya RM8 😃. potongan lebih 50% kan.
alhamdulillah...

Shopee 9.9 Super Shopping Day | USB Rechargeable Mini USB Fan & Hand Held Portable

Shopee 9.9 Super Shopping Day | USB Rechargeable Mini USB Fan & Hand Held Portable

Shopee 9.9 Super Shopping Day | USB Rechargeable Mini USB Fan & Hand Held Portable
bila mlm, ada plak lampu kat leher kipas tu 😄.

sgt ok.
recommended lah utk dibeli kipas cute ni.
kak Nurin siap-siap bwk ke kelas ye. sesuai plak sebab kipas ni boleh berdiri, kan.
rupanya, bukan kak Nurin sorang.
ramai classmates nyer yg ada kipas sebegini, berbeza warna dan pattern.
terbaik 😊.

saya terjumpa kipas yg sama, di salah satu tenant di Mydin MITC.
tenant yg menjual aksesori phone.
packaging yg sama. tapi berharga RM26.00 😳😳😳. mahal 3 kali ganda!
then, riki-riki lah lagi kipas cute ni di Shopee. seller yg sama = sold out! 😃
sgt berbaloi lah beli online ari tu. free shipping lagi 👍.

kegunaan kipas cute ni pada saya :

  1. utk anak di asrama. kipas mereka on-the-go. mana la tau ptg-ptg nak study kat pondok kecik tepi kelas, pondok kecik tepi kantin... ada kipas ni, selesa la skit. maklumlah, kekadang tak berangin, kan...
  2. gi holiday. dlm handbag muat. terasa panas, on kipas 😅. lelebih anak-anak saya akan ngomel kalau panas skit kat memana. instead of belikan kipas tgn ala-ala mak datin tu, nah, hamek kipas ala-ala elektrik.
  3. usb fan. abis bateri boleh connect kan phone / laptop and powerbank. portable. praktikal. provided gajet yg lain tu ada power lah 😄😄😄. if not, apa pun tak boleh ha ah aha ha...

next entry, saya share lagi pe saya borong di Shopee 9.9 Super Shopping Day ye.
berbaloi!!! 😍😃😃

👌

25 comments:

  1. Memang seronok beli-belah lagi-lagi harga murah. He he nasib baik saya belum terjebak lagi.

    -wina1979-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn terjebak, wina. Bahaya!
      Sebab murah. Nanti terbanyak beli ha ha ha :)

      Delete
  2. dah order 2 barang. tunggu je la sampai sini

    ReplyDelete
  3. Di shopeeee.......shoppeeeeeee..................... hehehe!!!!!!!!!!!!!!! Sorry, that song always plays in my head when i read anything about shoppee or related to it. Btw, this product sounds cool. Thank you for sharing. Take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu shopee agt catchy kan. Tu yg kita pon jadik hafal.

      Delete
  4. Nisa tak shopping apa pun lagi untuk sale 9.9 nii!
    Macam menarik je macam -macam adaaa! hahah bahaya betul musim semua sale niii.

    ReplyDelete
  5. With the weather getting crazy hot these days, this portable fan comes in handy. And it's not too pricey. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  6. yup betul..cute macam ni mudah nak bawa kemana-mana. kalau ada anak kecik best la pergi tempat panas2 hulur je kipas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt betol.
      Anak2 tenang, tak panas, parents pon jadi aman damai.

      Delete
  7. wow.. menarik ni.. kita pun sebenarnya tengah plan nak beli sesuatu di shopee ni.
    tapi belum kelebet lagi ni. jap lagi zasss la nak belek.
    harap ada la barangnya. hehehe

    ReplyDelete
  8. Harini rambang mata nak pilih kat shopee. Sebelum ni beli jugak kipas comel untuk letak di office. Berbaloi sangat dari segi harga .. tak rugi beli kat shopee!!

    ReplyDelete
  9. WAHH DAH SHOPPING KER SEMPENA DENGAN 9.9 NI HEHEHE KITA JUGA ADA BELI 3 BARANG YANG BESAR MEMANG MURAH DAN BERBALOI SEBAB KOS PENGHANTARAN FREE JER HEHEHEHE DAN HARGA TELAH DITURUNKAN TUNGGU BARANG SAMPAI JER NI SEBAB LUAR NEGARAKAN..

    ReplyDelete
  10. Saya ada jugak beli beberapa brg. Mmg murah. Skrg ni mudah ja nk beli barang, semuanya di Shopee. Yg penting, tgok review dan juga kualiti.

    ReplyDelete
  11. Wah pembelian yang sangat berbaloi. Mmg betul sebelum beli kena riki2 dulu
    Mana yang terbaik.. baru beli dan rasa puas hati

    ReplyDelete
  12. Memang giler laaa shopping kat shopee ni hahah tap alhamdulillah semalam i berjaya untuk tidak tergoda haha

    ReplyDelete
  13. Rabia baru beli 2 barang je di shopee. Nanti kak komem ye.

    ReplyDelete
  14. wah, murah yer harga kipas portable ni. dah lama nak beli tapi masa nak guna baru teringat nak beli. hihi.. nnt nak terjah shopee lah, mana tahu ada lagi stok, nak beli untuk letak dlm handbeg senang bawa g travel

    ReplyDelete
  15. murah nau2..sy mmg tgh cari kalu boleh nk beli yg berkualiti serik dah beli yg baisa2 pakai x sampai sebulan dan KO

    ReplyDelete
  16. Sha beli susu imani je.. hehehe.. dengan sehelai blouse..

    ReplyDelete
  17. ini kalau travel nak sangat menda ni. hahahhaha. lagi lagi kalau ada anak kecik. murah benor ye harga shopee.

    ReplyDelete
  18. Nanti shopping lagi kak heheh. Shopping byk2 ye

    ReplyDelete
  19. Macam-macam ada kat shopee kan. murah murah pulak tu. nak nak sekarang ni tengah ada sale. huii boleh kering duit poket. hehe

    ReplyDelete
  20. comel fan tu kak. kita xshopping apepun. tengok tengok je lah.

    ReplyDelete
  21. Hahaha saya pun dah terjebak dengan Shopee nih..siap gigih kumpul coin dengan game shopee goyang n slice...hihii

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.